mackot_88 Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Witam kolegów po kiju.Nadszedł czas, żeby wrócić na siłownię po złamaniu ręki:) Myślę , że ręka zdążyła się zregenerować i zrosnąć od maja...Moje pytanko brzmi następująco:Czy ktoś z Was ma możliwość ogarnięcia karty Benefit, OK System, Fit Flex. Fit Profit? Z góry dziękuję za odzew:)Pozdrawiam,Maciek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 (edytowane) Ja nie o karcie, ale w związku z tematem rządzony międzywędkarską empatią pragnę uczulić na powrót do treningów po kontuzjach. Nie wiem jaki profil trenningów masz na myśli, ale jeśli chodzi o wzmacnianie układu mięśniowego to z początku trzeba bardzo uważać. Nie tylko na odnowienie kontuzji i powikłania, ale także organizm odzyczajony od treningów może odmówić posłuszeństwa. Nie należy się ekscytować zdrowiem i pełnym zakresem ruchów od razu, bo to mylące, długie, długie rozgrzewki i ćwiczenie na małych obciążeniach chociaż 2 tygodnie i dobra dieta ew. suplementacja w kierunku wzmocnienia stawów, więzadeł. Jakiś suplement wapniowy, colagen, itp. jak najbardziej wskazane, to zaprocentuje. Edytowane 3 Listopada 2014 przez Tomek88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Ja nie o karcie, ale w związku z tematem rządzony międzywędkarską empatią pragnę uczulić na powrót do treningów po kontuzjach. Nie wiem jaki profil trenningów masz na myśli, ale jeśli chodzi o wzmacnianie układu mięśniowego to z początku trzeba bardzo uważać. Nie tylko na odnowienie kontuzji i powikłania, ale także organizm odzyczajony od treningów może odmówić posłuszeństwa. Nie należy się ekscytować zdrowiem i pełnym zakresem ruchów od razu, bo to mylące, długie, długie rozgrzewki i ćwiczenie na małych obciążeniach chociaż 2 tygodnie i dobra dieta ew. suplementacja w kierunku wzmocnienia stawów, więzadeł. Jakiś suplement wapniowy, colagen, itp. jak najbardziej wskazane, to zaprocentuje.Decadurabolin dobry na stawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Wiem Tomasz wiem...14 lat grałem zawodowo w koszykówkę, więc z kontuzjami miałem bardzo często do czynienia:) A mówią, że sport to zdrowie Dieta wysokobiałkowa jak najbardziej zachowywana prawie non stop, oczywiście małe obciążenia będą , bo zakwasy by mnie zabiły:) Ale dziękuję za dobre rady Co do siłowni oczywiście będzie wszystko tak, jak Bozia przykazała, pierwszy tydzień trening obwodowy na małych ciężarach, co by mięśnie się przyzwyczaiły...Później przez kolejny tydzień trening danej partii również małymi obciążeniami i dopiero po tym stopniowo w miarę możliwości coraz mocniej...nie napinam się na dźwiganie mega ciężarów, bo wiem, że i na mniejszych da się zrobić fajne mięśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 (edytowane) Decadurabolin dobry na stawy Też to słyszałemod kolegi z tablicą Mendelejewa w sobie, ale mam swoje zasady i obiecałem sobie, że nigdy żadnego gówna w siebie nie właduję Edytowane 3 Listopada 2014 przez mackot_88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi