jasku10 Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 hej, przy dodawaniu zdjęć zmieniana jest rozdzielczość do 800x600 i wysoka kompresja, zdjęcia niezbyt czytelne, czy zauwazyliście? da się to zmienić, aby zdjęcia były lepszej jakości? przed chwilą dodawałem zdjęcie łozyska i celowo wrzuciłem zdjęcia o wielkości prawie 2MB,po zassaniu 22kB i 800x600. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hm62 Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Spróbuj dodać przez tę stronę;http://pl.tinypic.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 robert67 Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 (edytowane) Taką kobyłę można wstawić I rzeczywiście bez dużych strat (zdjęcia nie obrabiałem), pierwszy taki program spotykam. Picasa strasznie niszczy zdjęcia.Dzięki Hm62 . Edytowane 3 Listopada 2014 przez robert67 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Jak miło spojrzeć na tą skałę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jbk Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Z tego co sobie przypominam to na brzozie po prawej wisi guma Bartka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 robert67 Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Wracamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Ja chętnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jbk Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 no i przy tej brzozie Robert udało mi się ciebie powalić i Big Jig nie wytrzymał blank już kupiłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jbk Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Wracamy? Ja w każdej chwili 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 robert67 Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Szkoda kija . Ale akcja przednia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 robert67 Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Ja w każdej chwili Pierwszy dzień w pracy dzisiaj bylem , najpierw muszę zarobić i długi pooddawać .Później będę składał na wyjazd . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jbk Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Szkoda kija . Ale akcja przednia .Dobrze że Ty cało z tego wyszedłeś kij będzie jeszcze ładniejszy niż poprzedni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 robert67 Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Dobrze że Ty cało z tego wyszedłeś kij będzie jeszcze ładniejszy niż poprzedni Twardy jestem . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Pierwszy dzień w pracy dzisiaj bylem yiipiieee!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 hej, przy dodawaniu zdjęć zmieniana jest rozdzielczość do 800x600 i wysoka kompresja, zdjęcia niezbyt czytelne, czy zauwazyliście? da się to zmienić, aby zdjęcia były lepszej jakości? przed chwilą dodawałem zdjęcie łozyska i celowo wrzuciłem zdjęcia o wielkości prawie 2MB,po zassaniu 22kB i 800x600. Tak ustawiłem w systemie. Zerknę jak mogę odkręcić stopień kompresji bo wielkości nie zmienię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Zobaczcie teraz ... choć w ustawieniach nie mam wielu opcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
jasku10
hej,
przy dodawaniu zdjęć zmieniana jest rozdzielczość do 800x600 i wysoka kompresja, zdjęcia niezbyt czytelne, czy zauwazyliście?
da się to zmienić, aby zdjęcia były lepszej jakości?
przed chwilą dodawałem zdjęcie łozyska i celowo wrzuciłem zdjęcia o wielkości prawie 2MB,
po zassaniu 22kB i 800x600.
15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi