sejdo Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 WItam!!!!Potrzebuje pomocy za holere nie wiem jak wyregulować hamulec ani luzowanie ani dokręcanie nic niedaje linka schodzi jak bez hamulca dzięki za pomoc i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 (edytowane) A czy dobrze nawinąłeś linkę/żyłkę? Jeżeli to pletka, bez podkładu z żyłki, nie dziw się - będzie latała po szpulce. Ja się ostatnio zdziwiłem bo nie miałem podkładu... I wstyd mi było... Sprawdź czy linka wysnuwa się ze szpulą, czy przy wysnuwaniu linki szpula stoi we miejscu. Albo druga opcja - przesmarowałeś za dużo, powierzchnie cierne hamulca nie trą a się ślizgają? Edytowane 3 Listopada 2014 przez MRTNZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sejdo Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 więc tak dzięki za info podkładdu nie mam mam nawiniętą plecionkę varvas avani casting pe rozmiar 4 50lb wysówa sie razem ze szpulą szpula w tym momencie się kręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 To nowy multik? z półki? Abu lubi dodać od serca smaru w niepotrzebne miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sejdo Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Tak 3 dni temu kupiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Sprawdz czy tarcze hamulca nia maja smaru. Ostatnio kolega Meme174 mial taka sama historie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sejdo Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 jak ściągnąć taką dziwną spinkę z śruby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Ciocia yotube i wujek google pomoze. Ja niestety nie mialem tego multika w rekach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 http://www.multiplikator.pl/artykuly/96-konserwacja-multiplikatoraTutaj jest wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi