meme174 Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Witam szukam opini o tych kolowrotkach - wiem ze malezja ale czy warte swojej ceny - zastosowanie to ul spin do 8 lb i rozmyslam nad wielkosciami 2000 albo 2500s bo wagowo roznica jest chyba z 60 gram. Na forum szukalem ale nic nie znalazlem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MALIN. Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Cześć byłem posiadaczem takiej ultegry malezyjskiej ogólnie mechanizm niezły kręci gładko. Problem polegał na tym , że ona ma wygląd jak plastikowa atrapa jest dość lekka i sprawia wrażenie bardzo delikatnej. Mocna strona to korba i szpula nawój super. Ciężko później wycofać chociaż połowę kasy , allee można zawsze zostawić w kolekcji do ul. spina OK. Grubiej ? ryzyko jest, waga to jest różnie bo 3000 waży chyba tyle samo co 2500, a 2000 to jest wybitnie malutki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Uważaj na 2500S - tutaj jest bardzo płytka szpula. Mam takiego - kręci ładnie, b.dobrze układa żyłkę, tylko że żyłki dużo nie wchodzi. Można się zdziwić po paru zaczepach, że wyrzuca się cały zapas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turik Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Uważaj na 2500S - tutaj jest bardzo płytka szpulaale kiedy rzucił 2gr. to płytka szpula jest bardziej stosowną.Swoich pieniędzy ona kosztuje.czytał przychylne odzewy o niej.Takiej nie miałem, była Nasci i Rarenium.Nasci wogóle nie podobała się.Rarenium malezyjski dla mnie super kręci,układa bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MALIN. Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Pozwolę sobie podpiąć się pod temat . Czy Shimano symetre np:4000fi ktoś używał? Odpowiednik czego to może być, starsza wersja mnie interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi