DelTor0 Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Gdzie można kupić te Wave ? w FM juz sa http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/salmo-piotr-piskorski-wave-g5-a20-p92-k18513.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 w FM juz sa http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/salmo-piotr-piskorski-wave-g5-a20-p92-k18513.htmlDzięki wielkie ,sprawdzę te woby ma morskiej troci 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Dzięki wielkie ,sprawdzę te woby ma morskiej troci Jak juz potestujesz, to daj znac jak sie sprawdzily Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 orientuje się ktoś jakie kotwice zakładają do tych wobów ? Fajne mocne kotwy na w miarę cienkim drucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 (edytowane) Taka dygresja mnie naszła po obejrzeniu filmu... 3'29" czy ten pstrąg nie jest zapięty za oko?! Ja bym tego fragmentu tak nie zostawił w filmie reklamowym, no ale... Edytowane 20 Października 2016 przez Jano 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Taka dygresja mnie naszła po obejrzeniu filmu... 3'29" czy ten pstrąg nie jest zapięty za oko?! Ja bym tego fragmentu tak nie zostawił w filmie reklamowym, no ale...Ojj tam, ojj tam. Gdyby przeciętny użytkownik wkleił screena ze swojego filmiku byłaby chłosta na 20 stron, ale skoro to salmo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Ehh i tak szkoda ze to już nie Polskie salmo. Wolę dać zarobić Naszym rzemieślnikom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasku10 Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 orientuje się ktoś jakie kotwice zakładają do tych wobów ? Fajne mocne kotwy na w miarę cienkim drucie.Wygladaja na st46 ownera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 (edytowane) Na bolenia...(opis FMu) No to sie zobaczy. Jak mi sie przypomni to napisze tu co mysle. Tak nawiasem mowiac jak sie cos promuje to mozna by sie pokusic w mat. reklamowym o chociazby kilka sekund prezentacji pracy przynety. Edytowane 11 Lutego 2017 przez Krisu23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=NHE4lxoKeic... jak cierpliwie obejrzysz całość, to tych parę sekund z pracą przynęty się znajdzie (np. przy 1:27) ... Edytowane 11 Lutego 2017 przez maxtip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Dzięki wielkie ,sprawdzę te woby ma morskiej troci Tak za pamieci, testowales juz Artur? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Testowałem ,na razie żadnej ryby na nie nie złowiłem .Złowiłem za to parę troci na blachy i jakoś szkoda mi było tracić czasu jak ryby żerowały .Latają średnio ,myślę że o tej porze roku lepsze są przynęty mniejsze i smuklejsze o nie tak obszernej pracy jak Wave ,jak na razie to wszystkie ryby złowiłem na imitację Tobiaszy (sandall).Jak się pojawi sporo śledzia to przetestuję wiosną , na pewno będą łowniejsze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Salmo Fury Pop 7cm/12g - nowość na 2018 Zaraz jadę przetestować je na Sea Bassach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 25 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 https://www.youtube.com/watch?v=SEXpbyV_b2QMiałem okazję popróbować tego 9 cm freedivera. Bardzo fajna przynęta, myślę że bardziej uniwersalna niż 12tka.Mam przede wszystkim na myśli trolling w rzece. Ciężko o płynące łowiska o głębokości takiej, by 12 tka łowić.A 9 tka może robić dzielnie robotę.I rozmiar taki...na wszystkie drapieżne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 (edytowane) I tym razem nie ma wzmianki na polskiej stronie, ani filmiku po polsku. Edytowane 13 Listopada 2018 przez Apioo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 27 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miko89 Opublikowano 27 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Czy to jest po prostu przebrandowany Slick Stick Fox Rage'a, czy Salmo zostawiło kształt korpusu, ale cały wobler jest de facto nową konstrukcją? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 27 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Ten sam koncern. Widzę to tak jak Citroen Berlingo a Peugeot Partner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 31 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Fajnie, że firma wprowadza nowości, ale jeszcze fajniej jakby zadbała o aktualizację swojej strony na poziomie np. aktualizacji strony Salmo USA oraz dostępność woblerów już produkowanych jak Zipper 7,5 i Whitefish..oba ciężko dostępne lub nie do kupienia jak Zipper 7,5cm, więc co daje poszerzanie oferty o jakiś klon woblera jak dużo ciekawszych pozycji z asortymentu w sklepach brak.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 31 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Napierdzielał ktoś juź nowym slajderem 16cm. (czy 14????)Jak to chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 http://jerkbait.pl/topic/51728-salmo-slider/Na końcu tematu koledzy co nieco napisali. Sam nie miałem w ręcach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 5 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 Samo Fury Pop. Nie jestem pewien, ale to chyba to samo co Fury Pop, ale bez "sierści"?https://www.youtube.com/results?search_query=salmo+rattlin+pop&sp=CAI%253D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creek Opublikowano 11 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 Czy może ktoś powiedzieć dlaczego na oficjalnej stronie Salmo już od pewnego czasu brak modelu Wave ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatB Opublikowano 19 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Czy ktoś miał juz może okazję połowić płytko chodzącym hornetem? Jakies opinie? Nie wiem jak długo jest na rynku ale dla mnie to nowość http://www.salmo-fishing.com/pl/product/salmo-rattlin-hornet-shallow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi