Skocz do zawartości

Nowości Salmo

adasio

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chodzi o Frisky to nie powinno być problemu. MM Jr i TJ Jr to inna sprawa. Podejrzewam, że sklepikarze mogą się bać takich dziwnych przynęt i trzeba będzie składać indywidualne zamówienia.. No ale życie zweryfikuje moje przypuszczenia.

Pozdrawiam

@Adasio, w Bassie na pewno będą. Myślę, że w jerku też tak więc generalnie nie powinieneś się obawiać. Moim zdaniem pierwsze dostepne egzemplarze będą po targach. Zresztą co roku tak było. W zeszłym co prawda w miesiąc po ale ... przed sezonem nie można było nażekać.

Pozdrawiam

Remek

Mysle, ze sklepikarze, zwlaszcza w mniejszych sklepach, z malym obrotem, z pewnoscia nie beda brali tych przynet.

Korzystajac z okazji chcialbym zapytac, jak wyglada sprawa z glebokochodzacym woblerem (mial byc taki co dziala ponizej 10m)?

Mysle, ze taka przyneta akurat w polskie realia niezle by sie wstrzelila (a prawdopodobnie i nie tylko), zaryzykowalbym stwierdzenie, ze lepiej niz przynety, jakie zostaly wyzej wymienione...

Gumo

Prace nad tym woblerem ciągle trwają. Było już wiele prototypów, ale nie spełniały one naszych wynagań. Chcemy zrobić coś naprawdę wyjątkowego więc myślę, że jeszcze trochę przyjdzie nam poczekać.

Oczywiście na pewno dowiecie się o przełomie w tej sprawie.

Pozdrawiam,

• 2 tygodnie później...
  • 3 lata później...

Hornety Goldy niekiedy się trafiają na aukcji albo gdzieś w sklepach leża pokryte kurzem :mellow: jak tak trafiłem właśnie stare hornety z małymi sterami oraz starego butchera z czerwonym grzbietem, kolor taki jakiego szuka Jerzy_hzs :mellow:

Ciekawe tylko kiedy i czy wogóle pojawią się nowe kolory slidera ale w rozmiarze 7cm... ten HGS bardzo mi się podoba...

Witam!

Do tej pory używałem mniejszych hornetów.Jakie są wasze doświadczenia z największymi hornetami?Mam okazję kupić parę nowych bardzo tanio.

Pozdrawiam!

Bywało różnie. Zależnie od wody. Ale, np. w 2007, piątka nieźle sprawdzała się w trollingu, na zb. Mietkowskim.

Biły w niego spore okonie i......bolenie. Szczególnie w kolorek dace