adasio Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 nie wie ktoś kiedy można się spodziewać nowych salmiaków w sklepach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 @Adaś, o jakie nowe salmiaki ci chodzi?Bo z tego co wiem to na razie nie wyprodukowano żadnych nowych modeli. Jest kilka w planach ale nic konkretnego nie wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Jeśli chodzi o nowości z katalogu 2006 to niektóre powinny już być dostępne w sklepach, natomiast pełna oferta 2006 powinna się pojawić na sklepowych półkach do końca stycznia. Czy chodziło o jakieś konkretne modele? Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zapewne chodzi o Turbo Jacka Juniora i Maas Maraudera Juniora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasio Opublikowano 19 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 no tak jak zwykle napisałem pytanie a nie wyjaśniłem dokładnie ocb oczywiście chodzi mi o masa i turbo jacka juniora i friskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 Jeśli chodzi o Frisky to nie powinno być problemu. MM Jr i TJ Jr to inna sprawa. Podejrzewam, że sklepikarze mogą się bać takich dziwnych przynęt i trzeba będzie składać indywidualne zamówienia.. No ale życie zweryfikuje moje przypuszczenia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 @Adasio, w Bassie na pewno będą. Myślę, że w jerku też tak więc generalnie nie powinieneś się obawiać. Moim zdaniem pierwsze dostepne egzemplarze będą po targach. Zresztą co roku tak było. W zeszłym co prawda w miesiąc po ale ... przed sezonem nie można było nażekać. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 Mysle, ze sklepikarze, zwlaszcza w mniejszych sklepach, z malym obrotem, z pewnoscia nie beda brali tych przynet.Korzystajac z okazji chcialbym zapytac, jak wyglada sprawa z glebokochodzacym woblerem (mial byc taki co dziala ponizej 10m)?Mysle, ze taka przyneta akurat w polskie realia niezle by sie wstrzelila (a prawdopodobnie i nie tylko), zaryzykowalbym stwierdzenie, ze lepiej niz przynety, jakie zostaly wyzej wymienione...Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 Prace nad tym woblerem ciągle trwają. Było już wiele prototypów, ale nie spełniały one naszych wynagań. Chcemy zrobić coś naprawdę wyjątkowego więc myślę, że jeszcze trochę przyjdzie nam poczekać. Oczywiście na pewno dowiecie się o przełomie w tej sprawie. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasio Opublikowano 30 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 byłem dziś w Bassie i jest sporo ciekawych rzeczy jest MM junior,turbo jack junior,fatso 10 crank,friskie,łamany pike 13(kolor real pike jest po prostu cudowny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 witam slyszałem o takich nowosciach jak executor 12 i 9 cm, hornety w kolorze gold oraz slim w wersji 10 cm i paru innych ciekawych rzeczy ktoś coś wie na ten temat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrinho Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 tu znajdziesz nowości na maj 2009 http://firmadragon.pl/strony/czytelnia/salmo-rewolucja.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 tu znajdziesz nowości na maj 2009 http://firmadragon.pl/strony/czytelnia/salmo-rewolucja.html Podobają mi się slidery holo. No i executor 12 w kolorze RTR. Miodzio na irlandzkie wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 a ja zakupiłem sobie slima 10 cm zobaczymy co to potrafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Nie jest tajemnicą, że w pewnych łowiskach i okresach, Slider bije na głowę wszystkie gumy i koguty stosowane powszechnie przy łowieniu sandaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Z tego co akurat wiem, to wcale nie jest bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Hornecik MO ma u mnie 5 gwiazdek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy498 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Hornecik MO ma u mnie 5 gwiazdek zgadzam <_< się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Mnie bardzo cieszy powrot koloru minnow w modelu Minnow ...mimo ze delikatnie zmieniony . Sa tylko na razie dlugosci 5 i 6 ...ja chce 7 !!! . Sadze ze kolor motoroil byl by tez bardzo dobrym kolorem wsrod innych kolorow Minnowow . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 MO ist OK ale wolałbym golda Niestety zszedł z taśmy dawno temu . Podobno niechodliwy był . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Hornecik MO ma u mnie 5 gwiazdek MO ist OK ale wolałbym golda Niestety zszedł z taśmy dawno temu . Podobno niechodliwy był .a ja bym wolal SR-a w dowolnym kolorze ... albo roacha w kolorze ... tez dowolnym ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezel Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Hornety Goldy niekiedy się trafiają na aukcji albo gdzieś w sklepach leża pokryte kurzem jak tak trafiłem właśnie stare hornety z małymi sterami oraz starego butchera z czerwonym grzbietem, kolor taki jakiego szuka Jerzy_hzs Ciekawe tylko kiedy i czy wogóle pojawią się nowe kolory slidera ale w rozmiarze 7cm... ten HGS bardzo mi się podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Pewnie będą. MO już są dostępne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwena1977 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Witam!Do tej pory używałem mniejszych hornetów.Jakie są wasze doświadczenia z największymi hornetami?Mam okazję kupić parę nowych bardzo tanio.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Witam!Do tej pory używałem mniejszych hornetów.Jakie są wasze doświadczenia z największymi hornetami?Mam okazję kupić parę nowych bardzo tanio.Pozdrawiam!Bywało różnie. Zależnie od wody. Ale, np. w 2007, piątka nieźle sprawdzała się w trollingu, na zb. Mietkowskim. Biły w niego spore okonie i......bolenie. Szczególnie w kolorek dace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi