Skocz do zawartości

Nowości Salmo

adasio

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...

Taka dygresja mnie naszła po obejrzeniu filmu... 3'29" czy ten pstrąg nie jest zapięty za oko?! :blink:

Ja bym tego fragmentu tak nie zostawił w filmie reklamowym, no ale...

Ojj tam, ojj tam. Gdyby przeciętny użytkownik wkleił screena ze swojego filmiku byłaby chłosta na 20 stron, ale skoro to salmo... :)

• 3 miesiące temu...

Na bolenia...(opis FMu) No to sie zobaczy. Jak mi sie przypomni to napisze tu co mysle. Tak nawiasem mowiac jak sie cos promuje to mozna by sie pokusic w mat. reklamowym o chociazby kilka sekund prezentacji pracy przynety.

Edytowane przez Krisu23

Testowałem ,na razie żadnej ryby na nie nie złowiłem .Złowiłem za to parę troci na blachy i jakoś szkoda mi było tracić czasu jak ryby żerowały .Latają średnio ,myślę że o tej porze roku lepsze są przynęty mniejsze i smuklejsze o nie tak obszernej pracy jak Wave ,jak na razie to wszystkie ryby złowiłem na imitację Tobiaszy (sandall).Jak się pojawi sporo śledzia to przetestuję wiosną , na pewno będą łowniejsze.

• Like 1

• 6 miesięcy temu...
  • 1 rok później...

Miałem okazję popróbować tego 9 cm freedivera. Bardzo fajna przynęta, myślę że bardziej uniwersalna niż 12tka.

Mam przede wszystkim na myśli trolling w rzece. Ciężko o płynące łowiska o głębokości takiej, by 12 tka łowić.

A 9 tka może robić dzielnie robotę.

I rozmiar taki...na wszystkie drapieżne

• 2 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...

Fajnie, że firma wprowadza nowości, ale jeszcze fajniej jakby zadbała o aktualizację swojej strony na poziomie np. aktualizacji strony Salmo USA oraz dostępność woblerów już produkowanych jak Zipper 7,5 i Whitefish..oba ciężko dostępne lub nie do kupienia jak Zipper 7,5cm, więc co daje poszerzanie oferty o jakiś klon woblera jak dużo ciekawszych pozycji z asortymentu w sklepach brak.?

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 7 miesięcy temu...