Kamil Z. Opublikowano 27 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Temat prawie już umarł, więc odświeżam czymś konkretnym Zima za oknem całkiem konkretna, więc mam nadzieję niebawem testy. Padło na Premier Ice 36L. Zobaczymy PozdrówkaKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Temat prawie już umarł, więc odświeżam czymś konkretnym Zima za oknem całkiem konkretna, więc mam nadzieję niebawem testy. Padło na Premier Ice 36L. Zobaczymy PozdrówkaKamilHejI jak?Pytambo przymierzam sie do tego patyka :-)pzdrtomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 21 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Na sucho wrażenie super, a więcej szczegółów będzie w zimie, o ile ta będzie łaskawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 A gdzie kupiłeś kijek?Ja szukam 32M (pod blaszkę) ale nie mogę znaleźć u nas :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 23 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 U Żbika. Jak czegoś nie ma na stanie, to chyba nie ma problemu ze sprowadzeniem na zamówienie. Czasu jeszcze sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krismuaythai Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 (edytowane) Dzień dobry Mam dylemat chciałbym kupic pierwsza wędkę podlodową, lecz nie do końca wiem w jakiej klasie UL, L,ML czy M. Chodzi mi o to aby była jak najbardziej „uniwersalna” czyli nadawała sie i pod blaszkę i pod mormyszke głębokość łowisk przeciętnie 2-8m okazjonalnie do 15m. Mam upatrzoną serie Mojo Bass Ice i jej chciałbym sie trzymać. Czy któryś z kolegów mógłby mi pomóc w wyborze?? Edytowane 28 Listopada 2017 przez Krismuaythai Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 (edytowane) hej napisze Ci pare słow--ciężko bedzie wszytsko pogadzic znaczy---mormyszka i blaszka miałem modele l,ml,m Ogólnie do blaszki,balansówki według mnie najlepszy jest model medium--wedeczka nieco sztywniejsza jesli kierowałbym się tym ze ma byc też do mormyszki to ml----nic niżej--po pierwsze już l jest dość delikatny----łowiąc na mormyszke na takich głebokościach(pare meterów) lepiej kij ciut sztywniejszy niż za delikatny to raz---dwa delikatniejsze wersje czyli ul,l---bedą też według mnie znacznie gorsze do błystki czy balansówki---poprostu są za miękkie tak wiec jesli ma być uniwersał to ML Pzdr M Edytowane 28 Listopada 2017 przez martek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Dzień dobry Mam dylemat chciałbym kupic pierwsza wędkę podlodową, lecz nie do końca wiem w jakiej klasie UL, L,ML czy M. Chodzi mi o to aby była jak najbardziej „uniwersalna” czyli nadawała sie i pod blaszkę i pod mormyszke głębokość łowisk przeciętnie 2-8m okazjonalnie do 15m. Mam upatrzoną serie Mojo Bass Ice i jej chciałbym sie trzymać. Czy któryś z kolegów mógłby mi pomóc w wyborze??Skontaktuj się z użytkownikiem bartas93, o ile pamięć mnie nie myli miał tego mojobasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qmichalq Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Mam model MIR24ML i bedzie on tylko pod blaszki ok 3-6gr pod mormyche lepiej sie spisze cos bez przelotki szczytowej z kiwokiem mam taki http://lowisko.net/2012,wedka-pod-kolowrotek-pro.html i jestem zadowolony. Jako uniwersal zamowilem jeszcze Beaver Dam Titanium Tip Stick Ice Rod ale ML ale na sucho jest mocniejszy od ML croixa i bedzie tylko pod blaszki ponad 6 gr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Dzień dobry Mam dylemat chciałbym kupic pierwsza wędkę podlodową, lecz nie do końca wiem w jakiej klasie UL, L,ML czy M. Chodzi mi o to aby była jak najbardziej „uniwersalna” czyli nadawała sie i pod blaszkę i pod mormyszke głębokość łowisk przeciętnie 2-8m okazjonalnie do 15m. Mam upatrzoną serie Mojo Bass Ice i jej chciałbym sie trzymać. Czy któryś z kolegów mógłby mi pomóc w wyborze??Ja swoje wędki podlodowe zbudowałem Sam jest to proste I spisują się do dziś bardzo dobrze mogę zrobić fotkę jak wyglądają. Do mormyszek mam zrobione z drgajacej szczytowki ale takiej twardszej na szczytowce mam zamontowany kawałek blaszki na który zakladam kiwok szczytowka wklejona w kawalek rurki miedzianej wygieta w litere Z I wklejona w stara rekojesc wędki druga wklejona w zwykłą rure plastikowa I zamontowany uchwyt do kolowrotka Na blache sztywniejsza wędka I dłuższa niż do mormyszek tutaj prosta sprawa szczytowka twarda wklejona do uchwytu wedkarskiego ze starej wędki pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi