_ronin Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Witam... Szukam dwóch chętnych osób do wspólnego wyjazdu do Szwecji w terminie 19-26 września. Celem wyprawy jest zatoka Valdemarsvik ( opieka i profesjonalne doradztwo wędkarskie Roberta Taszarka ) W tym roku byliśmy już w Gamleby w składzie (Analityk,Gaweł,Radek oraz Ja). Wyniki były bardzo dobre, mam nadzieję, że i tym razem szczęście się do nas uśmiechnie. Osoby zainteresowane zapraszam na priv. Alternatywa to: wyjazd do Syrsan w tym samym terminie, mam wstępną rezerwację do 6 czerwca na oba te miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ronin Opublikowano 6 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revizor Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Aktualne jeszcze? W Valdemarsviku już 2 razy byłem 3 raz bardzo chętnie pojadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Hej.Jadę razem z Roninem,z tego co mi wiadomo ekipa jest w pełnym składzie a Jaca jest na wyjeżdzie.Połapaliśmy w Gamleby-242szt.na 4.No i dlatego namówiłem chłopakow na wyjazd do Roberta.Pozdro.Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revizor Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi