admin Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Witam,Niniejszym chciałbym zaprosić Was do kontynuacji naszej wspólnej zabawy. Tak jak wspomniałem Naszym celem jest stworzenie wysokiej jakości kalendarza ściennego jerkbait.pl. Dlatego począwszy od 1 stycznia 2009 co miesiąc będziemy rozgrywać konkurs na najlepsze zdjęcie wędkarskie wykonane i opublikowane na jerkbait.pl. Zwycięzca najlepszej fotografii zostanie nagrodzony upominkiem (w tym miesiącu zestawem woblerów kleniowych) natomiast zdjęcie zostanie opublikowane w kalendarzu ściennym na 2010r (w zwycięzkim miesiącu). Zachęcam wszystkich do wspólnej zabawy i proszę Was o pomoc w stworzeniu NASZEGO kalendarza - najlepszego w historii kalendarzy wędkarskich. Regulamin konkursu: REGULAMIN KONKURSU FOTOGRAFICZNEGO Zdjęcie miesiąca czerwiec na jerkbait.pl I Postanowienia ogólne ? 1 Niniejszy regulamin określa warunki, na jakich odbywa się konkurs fotograficzny, którego celem jest wyłonienie najlepszego zdjęcia w miesiącu Czerwiec 2009 opublikowanego i zgłoszonego do konkursu na jerkbait.pl. ? 2 1. Organizatorem oraz sponsorem Konkursu Zdjęcie miesiąca czerwiec jest jerkbait.pl 2. Wygraną w konkursie będzie stanowiły:- bezpłatny kalendarz ścienny na 2010r- zestaw przynęt szczupakowych 3. Zdjęcia dotyczące tematyki wędkarskiej (promowanej przez jerkbait.pl oraz zgodne z obowiązującym regulaminem) muszą być wykonane oraz opublikowane w niniejszym wątku (jest to jednoznaczne ze zgłoszeniem zdjęcia na konkurs) w miesiącu czerwiec 2009. II Uczestnicy konkursu i jego przebieg ? 3 Przesłane zdjęcia na konkurs powinny dotyczyć tematu:Zdjęcie miesiąca czerwiec ? 4 Uczestnikami konkursu mogą być wszyscy forumowicze jerkbait.pl. ? 5 Konkurs rozpoczyna się dnia 1 czerwca 2009 roku i będzie trwał do dnia 31 czerwca 2009 roku włącznie. Zdjęcia przesyłane przed oraz po terminie nie będą uwzględniane przez Organizatora. ? 6 W ramach konkursu nagrodzony zostanie Uczestnik na zasadzie głosowania (głosowanie otwarte na forum) w przeciągu 15 dni od zamknięcia konkursu (ankieta będzie dostępna od 5.07.2009-15.07.2009). ? 7 1. Każdy Uczestnik konkursu może nadesłać nie więcej niż 5 zdjęć o tematyce wskazanej w ? 3.2. Minimalna jakość zdjęć to 2240x1680 (Na forum wstawiamy zgodnie z ograniczeniami forum tj. mniejsze. Autor nagrodzonej pracy zostanie poproszony o przesłanie zdjęcia w dużym formacie.).4. Zdjęcia należy umieszczać w niniejszym wątku. ? 8 1. Przystępując do konkursu autorzy zdjęć umieszczonych w kalendarzu ściennym jerkbait.pl na rok 2010 wyrażają zgodę na ich rozpowszechnianie oraz udzielą jerkbait.pl nieodpłatnie upoważnienie do korzystania z tych zdjęć w celach prezentacyjnych, promocyjnych i reklamowych.2. Wykorzystane w kalendarzu zdjęcia zostaną opatrzone loginem (nickiem z forum) autora. ? 9 Organizator zastrzega sobie prawo nie przyznawania nagród. III Oświadczenie jerkbait.pl1. Jerkbait.pl zastrzega sobie możliwość wprowadzenia zmian do regulaminu konkursu. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekk Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 To ja zacznę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phdenis Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 ASNEN 05.2009index.php?t=getfile&id=16409&private=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapusta Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 ja też coś dam od siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapusta Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 17 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Z ostatniego wypadu nad Bug. pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramzes Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Coś małe zainteresowanie... To na rozruch wrzucę klenika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawekus Opublikowano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Witam wszystkich , na forum jestem nowy ale chciałbym się zacząć bardziej udzielać. Dlatego widząc, że nie ma jakoś za dużo zdjęć w tym miesiącu chcę dać kilka od siebie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawekus Opublikowano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Czerwiec to najczęściej ciepły/gorący miesiąc i wielu wędkarzom jednoznacznie kojarzy się z sandaczami. Poniżej moja czerwcowa słoneczno-sandaczowa propozycja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patronservice Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 moja propozycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patronservice Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 moje propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 29 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Jutro ostatni dzień zgłoszeń. Dzisiaj publikuję zdjęcia przesłane przez naszego forumowicza Wujka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 No to chyba mamy zwycięzcę <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Raczej napewno ... Janek, pogratuluj żonce ładnego bolenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Janek, pogratuluj żonce ładnego bolenia A ja tam gratuluję wędkującej piękniejszej, drugiej połowy Bo boleni jest full, a tą jedyną łowi się raz na całe życie i oczywiście nie ma mowy o C&R Ok...kończę ten jakże rzadko spotykany(kobiecy) OT PozdrawiamKamil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATAS Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 @wujek, szczerze powiedziawszy to w życiu nie widziałem piękniejszej wędkującej kobiety, naprawdę gratuluje wspaniałej partnerki W zasadzie to fotke zgłaszam tak dla formalności dlatego że do kompletu brakuje jeszcze szczupaków, sam zapewne zagłosuje na sami-wiecie-kogo @rognis_oko - fota z sandałem też mi się podoba, fajna ekspozycja , no i @Patu standardowo fantastyczny kleń! Pozdrówka! (fota z nowym Sliderem S10 na 2010 rok, holo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Dziękuję za miłe słowa, Monia rzeczywiście jest zakochana w Wiśle i nie problem jest ją wyciągnać na spływ, ryby są tylko dodatkiem . Nieskromnie powiem że trochę w tym i mojej zasługi bo kiedyś Wisłę mijała jak więszkość osób z nastawieniem że tam tylko to smród i bród.pozdrawiamyMJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaNdAcZ &#gt;&#lt;----*&#gt; Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaNdAcZ &#gt;&#lt;----*&#gt; Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FISH Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 @wujek mogłeś podjąć decyzję za nas i wstawić jedno zdjęcie.Teraz mamy dylemat które wybrać Wstawiam swoje w ramach podniesienia frekwencji startujących w konkursie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi