pitt Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 @fishczy ktos juz ci powiedzial, ze jestes chory?!?! zdjecia sa zaje ... kapitalne sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
savior Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Piękne fotki Moje gratulacje !!!I gratuluje łowisk !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FISH Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 @pitt tak dosadnie jeszcze nikt,dziękuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 @Fish, kapitalne te dwie ostatnie fotki - gratuluję!!!Idealnie naświetlone, czyste, ostre, wręcz kryształkowe.Dla mnie klasa!!! P.S. takie rzeczy to tylko w ...RAW-ie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuta Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Witam! Wstawiam parę fotek urlopu, ryba brała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuta Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 I jeszcze jedna fotka : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FISH Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 P.S. takie rzeczy to tylko w ...RAW-ie???Oczywiście.nr3.Do nieba była oddzielna ekspozycja -2EV i łączenie w PS (całość10min).nr4.Wołane z jednego RAWa ale w ekspozycjach chyba -1;0;+1,5EV w PSie 15min.To wszystko w celu poprawnego naświetlenia jak zauważyłeś.Ostrość dała ogniskowa sigmy 10-20mm na 10mm.Filtry połówkowe to historia,polar był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Wyszło pierwszoklaśnie... Gratuluję pomysłu i wykonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
savior Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Tylko pozazdrościć krajobrazów Co jedno to ładniejsze.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patronservice Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 piękne zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Panowie, przeginacie...Wujek każe nam wybierać między Monią a Monią a Fish serwuje nam cios poniżej pasa tymi dwoma krajobrazami.I weź tu człowieku bądź mądry na które z tych 4 zdjęć głosować <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Panowie, przeginacie...Wujek każe nam wybierać między Monią a Monią a Fish serwuje nam cios poniżej pasa tymi dwoma krajobrazami.I weź tu człowieku bądź mądry na które z tych 4 zdjęć głosować <_< Wydaje mi się że problemu być nie powinno Co do zdjęć Fisha - nie mam pytań - po prostu porażają i nie ma dyskusji!!!Natomiast trzeba pamiętać że tu mamy konkurs na zdjęcia miesiąca czerwiec i w tym wypadku nijak mi się te zdjęcia nie kojarzą z tematem.Może i czerwiec, ale nie nasz, nie Polski i jak dla mnie do kalendarza J.pl nie pasują (oczywiście mówię o czerwcu i oczywiście to tylko moje zdanie). Chyba większości z nas czerwiec nad wodą kojarzy się zupełnie inaczej ? Albo tylko ja taki jakiś swoiski jestem PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 @Fish, świetne zdjęcia!Mi najbardziej podoba się zdjęcie nr 2 z łodzią na morzu.To chyba jedno z fajniejszych zdjęć jakie widziałem, dotyczące tematu łowienia w Norwegii. Brawo. Co do konkursu to mam identyczne zdanie, jak Kubson.Zdjęcia Fish'a nijak nie pasują do czerwcowej strony kalendarza j.pl. Rozumiem, że to Norwegia i czerwiec, ale czerwiec kojarzy się z ciepłem, a nie zimnym oceanem...W tym przypadku zagłosuję na inne zdjęcie, które jednoznacznie przypomina mi czerwcowe klimaty. To tylko moja opinia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FISH Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Mam podobne zdanie jak przedmówcy.Wstawiłem te zdjęcia tylko po to aby podnieść poziom konkursu i pokazać trochę możliwości które daje współczesna fotografia.W Polsce nie miałem okazji na dobre zdjęcie.O rozsadek głosujących się nie boję bo jakieś kamienie i pstryki z Norwegi nie mają szans z pewnymi dwoma fotami pokazanymi wcześniej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 nie mają szans z pewnymi dwoma fotami pokazanymi wcześniej Z całym szacunkiem do Ciebie i Twojego kunsztu fotografowania....to...No nie mają <_< PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Zastanawiam się czy pokazywać Wasze wpisy Moni, bo mi zacznie jeszcze nosa zadzierać Zdjęcia Fisha rzeczywiście super, sam bym chciał takie robić.pozdrawiamW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Janek jak zwykle stosuje ciosy poniżej pasa - wiadomo które fotki najbardziej przyciągają uwagę. Dopiero za drugim razem zauważyłem, że jest na nich też boleń @Fish kapitalne fotki. Mimo, że nie ciągnie mnie do morskiego łowienia, to muszę kiedyś poczuć ten klimat ... Sebek, fajna czerwcowa fotka. Sandacz fajnie przypozował. Tobie mina trochę nie wyszła, ale klimat tego miesiąca jak najbardziej pokazany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Jako osoba stronnicza nie będę głosował ale.... @FISH, chylę czoła Za parę dni cała norweska galeria będzie dostępna na mojej strone.A fotka łodzi to tylko jedna z całej serii. Żeby to odczuć to trzeba by obejrzeć całość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 @FISH -Fotki rewelacyjne i az strach pomyslec co bedzie jak juz opanujesz 300-sete pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 @FISH -Fotki rewelacyjne i az strach pomyslec co bedzie jak juz opanujesz 300-sete pozdrawiamCo racja, to racja.Piękne te Twoje foty są. Nawet z Pentaxa. Jestem pod ogromnym wrażeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 6 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Janek jak zwykle stosuje ciosy poniżej pasa - wiadomo które fotki najbardziej przyciągają uwagę. Dopiero za drugim razem zauważyłem, że jest na nich też boleń Kurcze! Faktycznie jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 6 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Janek jak zwykle stosuje ciosy poniżej pasa - wiadomo które fotki najbardziej przyciągają uwagę. Dopiero za drugim razem zauważyłem, że jest na nich też boleń Kurcze! Faktycznie jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Znowu piękne zdjęcia w tym miesiącu ! rognis, fish ... mega super ale, no właśnie jest jedno ale Ja już wiem na kogo będę głosował, w zasadzie to mógłbym mieć cały taki kalendarz, tylko rybki by się zmieniały z miesiącem Naprawdę nie da się głosować na inne zdjęcie, tylko się zastanawiam na które hm - wybiorę te na którym lepiej się prezentuje boleń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Bardzo dziękuję wszystkim forumowiczom za udział w konkursie. Piękne zdjęcia!! Tym razem spóźnione głosowanie ale myślę, że w niczym ono nie przeszkodzi. Zapraszam serdecznie do głosowania. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi