zuraw16 Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Przeszukałem internet i nigdzie oprócz (FM) nie ma tych gum,Lunker City Fin S Fish 7' (17,5 cm) Chciałbym kupić po sztuce z kilku kolorów a w FM sprzedają tylko paczki po 5 sztuk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 chyba je dzis w ravenie widzialem , zadzwon zapytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Centrum Wędkarstwa? Ta mają spory wybór tych amerykańców, ae ceny też kosmiczne...Byłem wczoraj, myślałem , że kupię Shakery najmniejsze i co? 3,5zł za szt.!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuraw16 Opublikowano 5 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Nie mają w centrum wędkarstwa,ani w leclercu,ani w bassie.Same małe rozmiary,max 4 cale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 chyba je dzis w ravenie widzialem , zadzwon zapytaj Z tego co wiem Raven nie posiada asortymentu Lunkera. Jeśli chodzi o jaskółki to posiadają w dużych rozmiarach Berkleya Powerbait Ripple Minnow i PowerBait Dropshot Minnow lub mniejsze no name'y. Spory wybór dużych gum jest w domu wędkarza. Wydaje mi się że będzie problem ze zdobyciem takich dużych jaskółek. Ewentualnie można poszukać na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuraw16 Opublikowano 5 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Na allegro niestety też nie ma,może ktoś z Was jeszcze widział gdzieś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Ja natomiast szukam Phoenixa Jaskólek 5.5cm i nie moge ich znalezc w zadnym ze sklepow w B-stoku. W sklepach internetowych rowniez nici z poszukiwań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szikaka181 Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 http://www.pirania-sklep.pl/przynety-gumowe/phoenix tu masz Phoenixy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Ja natomiast szukam Phoenixa Jaskólek 5.5cm i nie moge ich znalezc w zadnym ze sklepow w B-stoku. W sklepach internetowych rowniez nici z poszukiwańja je widziałem w Wawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Dzieki panowie. W końcu bede se musiał zwiekszyc arsenał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 A może ktoś wie gdzie można dostać kopytko Kongera w rozmiarze 1 ? Najlepiej jakiś sklep wysyłkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melabolgia Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Ja natomiast szukam Phoenixa Jaskólek 5.5cm i nie moge ich znalezc w zadnym ze sklepow w B-stoku. W sklepach internetowych rowniez nici z poszukiwańspróbuj u źródła: http://www.sklep.phoenix-fishing.com/phoenix-bleak-shad-nowosc-2013-c-38_125.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal7709 Opublikowano 25 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2018 (edytowane) Witam ,mam pytanie łowi ktoś na gumy Basstrix Paddle Tail Swimbait, a może wie gdzie je dostać ??? Jak by ktoś z kolegów był za wielką wodą i mógł coś zakupić proszę o info ,pozdrawiam. Edytowane 25 Grudnia 2018 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Podepnę się pod temat, widział ktoś w polskiej dystrybucji Gene Larew 3.5 Sweet Swimmer? Mowa o takowych: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Mam takie kolory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 (edytowane) Witam ,mam pytanie łowi ktoś na gumy Basstrix Paddle Tail Swimbait, a może wie gdzie je dostać ??? rs.jpg Jak by ktoś z kolegów był za wielką wodą i mógł coś zakupić proszę o info ,pozdrawiam.https://www.ebay.pl/itm/Basstrix-Paddle-Tail-Swimbait-Select-Size-Color-s/111219540821?hash=item19e5338355:m:mgyJGmLHsjZCVvQmzaPSfcQ:rk:1:pf:0i podróbki są też na Alli Edytowane 2 Stycznia 2019 przez miramar69 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi