Dagon Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 A to niby dlaczego? zima idzie, daj się wyszaleć A szalejcie ......na śniegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr123 Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Jeden przypadek na nie wiadomo ile i od razu żałoba narodowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzio 72 Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Kto zostawia takiego dużego karpia? Kto?Może się nie zmieścił....już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 W tym roku znalazłem nad Wisłą metrowego karpia ale żeby szum z tego robić to mi nie przyszło do głowy, zresztą ten karpiszon ze zdjęcia to on chyba kilku dniowy jest chyba że w marynacie trochę "popływał" Swoją drogą jako ciekawostkę napiszę, że ładne parę lat temu znalazłem z kolegą padniętego bolenia ale był to boleń przez duże B równe 107cm, daj mi Boże kiedyś taką rapę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brykuspining Opublikowano 5 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Masakra.... czym polują ?? Dzidą ?? Ty jednak dzwon na ta policję .... Ty jesteś taki tempy czy tylko udajesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brykuspining Opublikowano 5 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 W tym roku znalazłem nad Wisłą metrowego karpia ale żeby szum z tego robić to mi nie przyszło do głowy, zresztą ten karpiszon ze zdjęcia to on chyba kilku dniowy jest chyba że w marynacie trochę "popływał" Swoją drogą jako ciekawostkę napiszę, że ładne parę lat temu znalazłem z kolegą padniętego bolenia ale był to boleń przez duże B równe 107cm, daj mi Boże kiedyś taką rapę U nas wędkarze wyrzucają każdego bolenia którego złapią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Może się komuś karp z boleniem w nocy pomylił i wyrzucił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Takie i większe karpicha znajdowałem, jak w pewnym bajorze posocznica zapanowała.Wiele "prosiaków" wówczas padło a wędkarze z wody wywlekali, pozostawiając na brzegu.Ten nie wygląda na "nocnego wojownika". Chyba, że sprzed tygodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 U nas wędkarze wyrzucają każdego bolenia którego złapią To w takim razie albo są nienormalni albo tej ryby jest tyle co tołpygi w Missisipi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 (edytowane) Ty jesteś taki tempy czy tylko udajesz?Kto się przezywa, sam się tak nazywa! PS: Nie może być że ten karp został po nocce. Widać już stan rozkładu, trochę takich ryb się naoglądałem, zwłaszcza po przyduchach. Edytowane 5 Listopada 2014 przez Majo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 (edytowane) Ja bym zgłosił wniosek o powołanie Komisji Sejmowej... PS. I zmieńmy tytuł "... nie tylko na Nysie Kłodzkiej" Edytowane 5 Listopada 2014 przez Jano 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Ty jesteś taki tempy czy tylko udajesz?Dostosowałem się ... do poziomu Twojego problemu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 U nas wędkarze wyrzucają każdego bolenia którego złapią Chyba WRZUCAJĄ do wora!W sierpniu spotkałem "typa" nad rzeką i sie chwalił , że od kwietnia zatłukł i zjadł około 60 sztuk!!!No i że teraz to już nie biorą. K...a ręce opadają...Konia z rzedem temu kto takiemu pacjentowi wytłumaczy co to catch@release Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi