SlawekNikt Opublikowano 5 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 Jeśli budżet pozwala to proponuję nanoflexa od fishing art. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi82 Opublikowano 6 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2022 Od siebie mogę polecić Favorite Synapse Bfs do 7g lub Major Craft Benkei do 7g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 6 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2022 ULXF694-1N fishingartu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 21 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2023 Poleci ktoś w miarę budżetowy kij do okoniowego twitcha? Najlepiej dwu częściowy , długość 2.08cm -2.25cm. Woblery 3-7cm , jakieś cykady i od czasu do czasu guma. Głównie z brzegu dlatego nie chcę typowego króciaka, łowienie okazjonalne także kije z pracowni odpadają. Budżet do 500zł ale czym taniej tym lepiej bo znając życie to 5 razy w sezonie może będę tym rzucał, w okienkach tarłowych szczupaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 21 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2023 Dragon msx 2 - 14. Pomimo, że mam różne kije to ten lubię i uważam, że w tej cenie to jest świetny kij. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 21 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2023 Dzięki, bardzo ciekawa propozycja , wrzuciłem do koszyka . Obsłuży woblery 5-7cm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 21 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2023 Jak nie będą to sdr-y i nie będziesz mocno szarpał to tak. Dla mnie jest ok, aczkolwiek pewnie są lepsze konstrukcje do agresywnego tłicza 7 cm. woblerami. Jak już napisałem za około 300 zł. to jest kij świetny, Na tyle, że kupię na zapas jak się trafi w dobrej cenie. Jakiś czas temu miałem, sprzedałem i znów kupiłem bo moim zdaniem warto. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 9 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 Po odwiedzeniu kilku sklepów i sprawdzeniu kilku patyków ,koniec końców udało mi się skompletować zestaw. Miało być ,, budżetowo " ale nie totalnie paździerzowo. Jeżeli będzie więcej czasu i wciągnie mnie takie łowienie to nastąpią sprzętowe roszady typu Alphas ,póki co kilka wyjazdów w roku obskoczy.Zostało tylko nawinąć siglona zapakować do pudełka kilka woblerów. Za całość wyszło - Kij 79,99€ , multik 38,96€ co daje 118,95€, patrząc ile kosztował niedawno zakupiony zillion jestem zadowolony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 9 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 Kija nie znam aczkolwiek msx, o którym pisałem spawdzilby się dobrze. Za to multiplikator jak najbardziej na plus biorąc pod uwagę cenę. Ma świetny hamulec rzutowy i jest dobrze wykonany oraz spasowany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 9 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 Daj link, gdzie nabyłeś kija. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 9 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 (edytowane) W Angel Sport. Poszło na priv Edytowane 9 Października 2023 przez Biesan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 9 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 Czekam na pierwsze oceny z Twojej strony po teście nad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinq Opublikowano 14 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2024 Witam szukam jakiegoś castingu na okonia cw 1-10gBudżet do 300-400zl , ale mam też pytanie czy w ogóle opłaca się kupować casting pod okonia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 14 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2024 Dziwne pytanie; czy opłaca się kupować. Nie opłaca się, w ogóle nie opłaca się kupować sprzętu wędkarskiego. To nie jest hobby które się opłaca. Tzn. inaczej, bardzo rzadko się opłaca. Za to może być frajda z łowienia okoni na casta. Np. jakiś twitch okoniowy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinq Opublikowano 14 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2024 Jeżeli chodzi o opłacalność to źle skonstruowałem pytanie, powinno brzmieć czy warto i czy właśnie jest to przyjemne łowienie nie miałem nigdy w rękach casta a chce zobaczyć jak się nim łowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2024 Jeśli nigdy nie łowiłeś castem to może lepiej zacząć od 10-30g 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinq Opublikowano 14 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2024 Totalnie nie łowię szczupaków jeżeli spining to tylko okonie wiem że to całkiem inne lowienie na Ali kupię 1000m plecionki i będę się uczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 14 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2024 Najlepiej jakbyś udał się nad wodę z jakimś zaznajomionym kolegą. On wytłumaczy Ci jak ustawić multik. Zaoszczędzisz mnóstwo czasu, nerwów i metrów plecionki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinq Opublikowano 14 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2024 Wszyscy znajomi łowią kołowrotkiem pozostaje mi YouTube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 14 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2024 (edytowane) To w takim razie masz Tatulę XT UL Baitcast c.w. 1,8 - 11 g. do tego dopinasz multik Tatulę SV TW 70. Na nawój zamiast plecionki dajesz FC 8 lb. i masz zestaw. A jak rzucać masz tu: Edytowane 14 Listopada 2024 przez pablo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny1 Opublikowano 14 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2024 Raczej nie warto... Chyba że znacznie podniesiesz budżet... Można tanio skompletować dobry zestaw do ciężkiego casta, przy lekkim i tanim tylko się zniechecisz... Poszukaj kogoś kto da ci porzucać - jesteś w dobrym miejscu, może ktoś się znajdzie:) najwyżej trzeba będzie kawałek podjechać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinq Opublikowano 14 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2024 Właśnie nie chce za mocno inwestować bo nie wiem czy mi podejdzie a kolega wyżej zestaw od daiwy wychodzi sporo po nad 800zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 14 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2024 Po lekturze poniższego wątku będziesz już miał całkiem dobre teoretyczne rozeznanie w temacie. Warto przeczytać. https://www.google.pl/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://jerkbait.pl/topic/1367-casting-ultra-light/page-180&ved=2ahUKEwjZ1uz06dyJAxVzhv0HHZOOPBUQFnoECBIQAQ&usg=AOvVaw1_3v0t1ZozyN50iyiXP_7I 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 14 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2024 Właśnie nie chce za mocno inwestować bo nie wiem czy mi podejdzie a kolega wyżej zestaw od daiwy wychodzi sporo po nad 800zlMusisz wiedzieć że w podanym przedziale od 1 do 10g potrzeba min. 2 różnych zestawów. Skuteczne łowienie przynętą w okolicy 1-2g wymaga bardzo specjalistycznego sprzętu bliżej 3000zł niż 400zł. Szpula i linka do łowienia takimi wabikami nie będzie odpowiednia do łowienia przynętami np. 8-10g. Podobnie z wędką chociaż tu może być bardziej uniwersalnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 14 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2024 Sławek nie strasz człowieka ????Jak dobrze poszuka to w dwójce się zmieści. Góra 2300 ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi