Skocz do zawartości

Woblery pstragowe K.S. Lure Baits

mtz 25

Rekomendowane odpowiedzi

Witam szanowni :)

Zamówiłem sobie ostatnio trzy woblerki wspomnianego w temacie twórcy. Są to woblerki pstrągowe 7cm. Sam twórca mówi że będą świetne. Dlatego mam pytanie do Was, którzyście ich już może używali - jakie macie doświadczenia z połowów na woblery K. S.?

Poniżej zdjęcie :

10669990_737557999651650_429358576897872

Witam,

Masz tu w sumie pstragowa klasyke czyli zloty, kielb i pstrag. Zabrac nad wode w sezonie, pokombinowac troche z prowadzeniem a nie pod prad jak kaza mistrzowie, zdryfowac, podciagnac do siebie, spuscic spowrotem itd. Jak ma wziasc to wezmie :)

Jak tylko wobki nie sa jakos bardzo skopane to powinny lowic ryby zakladajac, ze tam gdzie lowimy sa :)

Bujo 

• Like 1

Witam,

Masz tu w sumie pstragowa klasyke czyli zloty, kielb i pstrag. Zabrac nad wode w sezonie, pokombinowac troche z prowadzeniem a nie pod prad jak kaza mistrzowie, zdryfowac, podciagnac do siebie, spuscic spowrotem itd. Jak ma wziasc to wezmie :)

Jak tylko wobki nie sa jakos bardzo skopane to powinny lowic ryby zakladajac, ze tam gdzie lowimy sa :)

Bujo 

Znam ja tych "mistrzów". Sam sie uczylem lowic pstragi i nie daje sobie wciskac kulawej bajery, ja robie to jak to sie mowi po swojemu. Pewne jest jedno, cos wymysle :) I dokladnie tak, kombinowac trzeba jak najwiecej.

Edytowane przez mtz 25
  • Like 1

A o to dzisiejsze nabytki pstrągowe. Ciekawa akcja, lusterkujące, mruczące ale potrafia tez odjechac na bok, pozamiatac ogonkiem. Nieco mniejsze bo 5cm, będą toczyc boje z woblerami K. S. Lure Baits w nowym sezonie, zobaczymy ktore skuteczniejsze.

Autor niestety nie ustalony, dystrybutor przyznał że nie wie kto je wykonal, podpis jest ale nie udalo sie rozszyfrować.

10257113_739554699451980_831425568040159

• 4 tygodnie później...