mtz 25 Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Witam szanowni Zamówiłem sobie ostatnio trzy woblerki wspomnianego w temacie twórcy. Są to woblerki pstrągowe 7cm. Sam twórca mówi że będą świetne. Dlatego mam pytanie do Was, którzyście ich już może używali - jakie macie doświadczenia z połowów na woblery K. S.? Poniżej zdjęcie : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Doświadczenia mam zerowe ale jeśli pracują tak, jak wyglądają toooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Łowiłem na pixele od Kuby i zrobiły na mnie i na rybach pozytywne wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Witam, Masz tu w sumie pstragowa klasyke czyli zloty, kielb i pstrag. Zabrac nad wode w sezonie, pokombinowac troche z prowadzeniem a nie pod prad jak kaza mistrzowie, zdryfowac, podciagnac do siebie, spuscic spowrotem itd. Jak ma wziasc to wezmie Jak tylko wobki nie sa jakos bardzo skopane to powinny lowic ryby zakladajac, ze tam gdzie lowimy sa Bujo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 (edytowane) Jak nie wrzucisz do wody to się nie przekonasz niestety... u każdego sprawdza się co innego...Ale wobki fakt . Wyglądają nieźle. Edytowane 5 Listopada 2014 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtz 25 Opublikowano 5 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 (edytowane) Witam, Masz tu w sumie pstragowa klasyke czyli zloty, kielb i pstrag. Zabrac nad wode w sezonie, pokombinowac troche z prowadzeniem a nie pod prad jak kaza mistrzowie, zdryfowac, podciagnac do siebie, spuscic spowrotem itd. Jak ma wziasc to wezmie Jak tylko wobki nie sa jakos bardzo skopane to powinny lowic ryby zakladajac, ze tam gdzie lowimy sa Bujo Znam ja tych "mistrzów". Sam sie uczylem lowic pstragi i nie daje sobie wciskac kulawej bajery, ja robie to jak to sie mowi po swojemu. Pewne jest jedno, cos wymysle I dokladnie tak, kombinowac trzeba jak najwiecej. Edytowane 5 Listopada 2014 przez mtz 25 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtz 25 Opublikowano 6 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 A o to dzisiejsze nabytki pstrągowe. Ciekawa akcja, lusterkujące, mruczące ale potrafia tez odjechac na bok, pozamiatac ogonkiem. Nieco mniejsze bo 5cm, będą toczyc boje z woblerami K. S. Lure Baits w nowym sezonie, zobaczymy ktore skuteczniejsze.Autor niestety nie ustalony, dystrybutor przyznał że nie wie kto je wykonal, podpis jest ale nie udalo sie rozszyfrować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Podobne do woblerow Shreka ... z Roztocza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtz 25 Opublikowano 6 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Podejżewam że dam im numerek większe kotwice i bezzadziorowe. Te sobie przerzuce do obrotówek moze, bo są piekielnie ostre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Podobne do woblerow Shreka ... z Roztocza To są Shreki - podpis to nazwisko twórcy - Mołdoch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtz 25 Opublikowano 6 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 To są Shreki - podpis to nazwisko twórcy - MołdochNo to już wszystko wiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kornel1992 Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Dokładnie woblerki z Pracowni Roztocze, sporo łapałem na nieco mniejsze cos pod klenia jazia i mi si sprawdzily wiec te pewnie tez zrobia robote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtz 25 Opublikowano 29 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 To są te pstragowe 6, tez myśle że zrobią robote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi