szpiegu Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 gdzie ja mogę coś takiego dostać i za ile ewentualnie inne wariacje takiej przynęty ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Hmmm, jakbyś zestrugał ołówek @Smaczka......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 6 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 w sumie nie głupie ..... smaczkowy też się sprawdzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielXR Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Możesz je kupić wyłącznie u producenta czyli Edka Jankowskiego z Czarnego. Robi je w niewielkich ilościach i nie jest łatwo je od niego wyrwać. Tanio tez nie Ale warte każdej ceny: smukłe, ciężkie, genialnie latają i co najważniejsze są łowne. Bardzo łowne... Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Możesz je kupić wyłącznie u producenta czyli Edka Jankowskiego z Czarnego. Robi je w niewielkich ilościach i nie jest łatwo je od niego wyrwać. Tanio tez nie Ale warte każdej ceny: smukłe, ciężkie, genialnie latają i co najważniejsze są łowne. Bardzo łowne... Pozdr danielXR wie co mówi. Mam kilka sztuk w pudelkach i lotnosc niektorych modeli przewyzsza niektore blaszki i jest porownywalna ze SNAPSem. na skutecznosci oczywiscie tez nie mozna narzekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezel Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 A Slimki pasują Ci ?? http://salmo.com.pl/page.php?id=331 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 7 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 chlopaki to dlaczego ja ich jeszcze nie mam w swoim pudelku albo nie dostalem info ze mozna je zakupic ?? slim w wielkosci 13 cm hmmmmm troche za duzo mam 10 cm tego nowego nie wiem co to bedzie jednak z doswiadczenia wiem ze hand made leja na glowe wszystkie seryjniaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezel Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Ok... a może te: http://www.allegro.pl/search.php?string=zamki&cat_no_lim it=1&category=13408&category=13455 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielXR Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Bezel: zamkerówy sa zarąbiste na morze , jednak polecam kupić je bezpośrednio od Zamkiego bo: -ma nowe wzory, specjalnie robione na morze, trochę różniące się moim zdaniem od pokazanych -myślę też że nowe sprzedaje taniej niż ktoś na alledrogo Chyba że to cena za 3 szt, to co innego.... Poza tym Szpiegu pytał o woblery bezsterowe, a wahadła jakoś niekoniecznie należą do tej grupy Choć ogólnie to ciekawe przynety do tego celu Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 chlopaki to dlaczego ja ich jeszcze nie mam w swoim pudelku albo nie dostalem info ze mozna je zakupic ?? no jak to czemu??? nie mowiles ze jestes zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezel Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 wiem, że od Zamkiego tylko reklamy nie chciałem robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 trzeba będzie się chyba usmiechnąć do zemkiego niech pokaże jakie blaszki robi, gdzieś w pudełku mam ze 2 jego blaszki na odrze raczej sie nie sprawdziły może nad morzem bedzie inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 fakt akurat jesli chodzi o nowe zabawki zamkiego to skutecznosci oraz dalekosiężności odmówić im nie można... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 9 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 cóż polak szybko potrafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Czesc Szpiegu .Wpadlem dzis na kawe do Daniela.K. lowcy szlachetnych .Przegrzebalem mu podla ,bylo tego troche .Moze Ci sie przyda w projekcie -Zrob to Sam - http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/993a71b75ae27934.h tml http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/1f7ae62826712355.h tml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 14 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Termos dałeś do myślenia :)ale puki co czekam na tego który jest na fotceps. kolega może zalogowany ? niech coś naskrobie o słonych sreberkach z polskiego morza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Kolega na stale na polnocy .Chyba sie znacie . Nie jestem pewien ale widzialem twoje (chyba ) wobki u niego w podleku .pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamki Opublikowano 17 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 trzeba będzie się chyba usmiechnąć do zemkiego niech pokaże jakie blaszki robi, gdzieś w pudełku mam ze 2 jego blaszki na odrze raczej sie nie sprawdziły może nad morzem bedzie inaczej Po wielu zmianach i doprowadzeniu do ładu i składu morskie trociówki a tu wyniki łowów trotki na blaszki wspominał o nich p.Marek Szymański w czerwcowym WŚ na stronie 56. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 17 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Szpiegu, a Twoje rękodzieła nie pójdą? Trociowanie jest podobne do łowienia boleni, wiem że bezstery się sprawdzają. Tylko musiałbyś zapodać coś z 10-12cm.pozdrawiamW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 17 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Szpiegu, a Twoje rękodzieła nie pójdą? Trociowanie jest podobne do łowienia boleni, wiem że bezstery się sprawdzają. Tylko musiałbyś zapodać coś z 10-12cm.pozdrawiamWA zlowic trotke na wlasnego wobka... mmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 18 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 belony trzaskałem na swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi