peresada Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 czy zauważyliście? mam na myśli morrum`ahttp://www.japantackle.com/ABU/abu_japan_models.htmpozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Śliczna maszynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Z nieba spadło chyba, bo z tą ryogą to już z 6mcy będzie co?? przyznaj się ze byłeś na zakupowym głodzie miałeś drgawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 6 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 witam!rozczaruje Cię Kuba, ale tym razem odpuszczam . po części dlatego że choroba jakby mniej doskwiera, po części dlatego że zdecydowanie wolę japońską myśl techniczną. trzy conquesty i jedna daiwa w pełni pokrywają moje zapotrzebowanie...pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 a mnie sie podoba cena Revo Elite na japantackle.com. ciekaw jestem czy poza tym tenczowym kolorkiem cos tam zmienili w stosunku do modeli dostepnych na naszym rynku. Bo cena za Revo powalajaca JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 6 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 z tego co widać to lżejsza szpulka no i wypasione uchwyty zdecydowanie młynek wyłącznie dla entuzjastów. dodatkowo oba młynki ( elite i morrum ) mają duraluminiową przekładnie - czy to abu dobry pomysł?pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 jedyne mlynki z duraluminiowa przekladnia jaki mialem to Metanium MG i wlasnie Revo PRM. Historia mojego PRM byla juz opisywana a MG uzywalem przez 3 miesiace w PL i nic sie nie dzialo. W curado 101 D tez przekladnia jest z jakiegos lekkiego stopu i nikt nie narzeka. Do lekkiego lowienia pewnie duraluminium wystarczy. JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Nie ukrywam, że wszystkie ABU'ki mnie interesują - zwłaszcza małe roundziki. Obecnie moim ulubieńcem jest AE-74 i ... nie chcę się z nim rozstać nawet na minutkę. Tak więc ... bardzo, bardzo ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Remas ale AE 74 to wzasadzie juz nie ABU. No bo co z seryjnego rounda tam zostalo? Obudowa z logo ABU ?? Ja jestem ciekawy, czy na bazie nowych ABU Morrum ZPI albo ITO zrobia nastepce AE 74 ..... pozd JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Jurku ... fakt pozostała jedynie obudowa ZPI z tego co wiem zakończyło produkcję AE w związku z tym stałem się posiadaczem białego kruka Miałem kiedyś SX1601 IVCB i spisywał się?bardzo fajnie. Trochę teraz żałuję, że go sprzedałem bo młynek był bardzo miły. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi