piotrekOlc Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Cześć, muszę zakupić nowy kołowrotek do morskiego spinningu w norweskich fiordach przynętami od 20 do 120 g.Zaciekawiły mnie te najtańsze maszynki ze sklepu Mefisto. Czy ktoś może mógłby się wypowiedzieć na ich temat. Od razu wspomnę, że nie mam zamiaru przeznaczać więcej pieniędzy na ten sprzęt, bo nie jeździ się tam co weekend tylko raz w roku w moim przypadku Pozdrawiam i dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 ACERATION trochę plastikowy....Phantom metalowy, mam na suma 3500 rozmiar...bardzo solidny jest aceration bym skreślił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi