robert.bednarczyk Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 O kurczę......... cały dzień dziś ciężko tyrałem i nie zauważyłem, że temat już jest . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creek Opublikowano 9 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 A tak poważnie to bardzo mi chodzą po głowie Winstony i nie dziwię się, że kijek z tej stajni mieści się u Ciebie w "złotej trójce". Wczoraj Robercie doszukałem sie w sieci nawet informacji, że nadal są do nabycie nowe kije serii WT ....w 'normalnej' cenie 750$ .... http://www.tcoflyfishing.com/TCO_Fly_Fishing_L4_SubCategory.cfm?cat=Fly%20Rods&subcat=Winston%20Fly%20Rods&type=Winston%20WT%20Trout 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba7 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 (edytowane) Użytkuje ktoś kij na blanku CD ICT? Szukam kija do większej suchej muszki i czasem do mokrej. Rybki jakie chce łowić to kleń/pstrąg, myślałem o takich parametrach wędki - 9' #5. Znalazłem kij CD ICT 9' #4, właściciel określa go jako mocna czwórka - 4/5. Nie lubię za szybkich kijów ani powolniaków, co myślicie o tym CD? Edytowane 8 Grudnia 2014 przez ryba7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocmyrz Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 800 stow to dosc sporo za taki kij, ja kupowalem xls-y (w tym nowego) znacznie taniej. Moim zdaniem 4 będzie za lekka. Zależy zreszta co to dla ciebie jest duży suchar, jak to chrust #10 to spoko, ale jak to ma byc kij pod koniki #6 i podobnej wielkosci majowki to raczej potrzebujesz mocniejszej wędki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba7 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Ta kwota to nie cena tego kija tylko limit na prezent u św. Mikołaja kocmyrz masz rację, poszukam czegoś około #6 na duże koniki piankowe a tym kijem CD #4 bedę łowił mniejszymi sucharami. Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi