mtz 25 Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Od kilku dni przeszukuje internet w celu znalezienia, odnalezienia czy jak kto zwal pewnej bardzo skutecznej przynęty jaką są obrotówki TR (Robert Taszarek dla przypomnienia). Obrotówki produkcji Pana Roberta są iście niezwykłe, znacznie lepsze niż ogólnie dostępne na rynku meppsy. Co jednak za tym idzie bardzo ciężko je zdobyć. Żaden sklep internetowy (choć moge się mylić) nie ma ich w ofercie. Jeżeli jednak ktoś miałby zródło to bardzo chetnie nabył bym takie, chociażby jedną sztukę. Miałem taka kiedyś ale gdzieś posialem, zapewne przy porzadkach w garażu. Gdyby ktos wiedział gdzie takie zdobyć to prosze o wpis pod tematem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Nie TR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtz 25 Opublikowano 7 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Nie TRFaktycznie nie TR ale też fajna. Mnie by jednak tamte interesowały bo juz sprawdzoną mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Te też sprawdzone. Przeze mnie. Zdaje mi się jednak, że opinie innych mało ciebie obchodzą... Mimo, że pytasz sporo.EOT 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtz 25 Opublikowano 7 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Te też sprawdzone. Przeze mnie. Zdaje mi się jednak, że opinie innych mało ciebie obchodzą... Mimo, że pytasz sporo.EOTAle jakbys przydakiem gdzies ujżal TR to mów. Latem na pstaga to przynęta marzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fugazi Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Po n latach łowienia na obrotówki, stwierdzam że prawie wszystko jest lepsze od ogólnodostępnych na rynku Meppsów. Nic nie wiem na temat blaszek TR ( dziwne... ) ale te które polecał Popper są jak najbardziej ok. Ostatnimi czasy łowie głównie na obrotówki od LP Rods i uważam że są znakomite, choć nieco kosztowne ( staram się nie zrywać ). Znowu nie na temat ale taki już urok tego forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Ale jakbys przydakiem gdzies ujżal TR to mów. Latem na pstaga to przynęta marzenie.może napisz bezpośrednio do Twórcy https://www.facebook.com/obrotowkaTR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtz 25 Opublikowano 7 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 może napisz bezpośrednio do Twórcy https://www.facebook.com/obrotowkaTRNie pomyslalem by na fb szukac. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikolaj Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Chyba tworzysz jakąś mitologię. Blaszka na identycznym skrzydełku, z podobnym, na pewno poprawnie dobranym korpusem, jeśli jest poprawnie złożona (a te co poleca Popper są) będzie tak samo skuteczna, jak to czego szukasz, niezależnie od tego kto to składał i jakie ma logo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtz 25 Opublikowano 7 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Może i tak być jak mówisz. Jednak może to tylko moje wrażenie ale blaszki Pana Roberta są genialne, przez jakies 3 sezony dawały mi sporo pstrągów i to nie małych pstrągów. Ale jak czlowiek mógł zgubić takie cudo to tylko sam moge wiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjpol Opublikowano 9 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 ..... dziwne, poszukiwacz, który nie potrafi znaleźć swojej ulubionej przynęty, ma jej zdjęcia żywcem wyjęte z profilu twórcy .... czyżby znów kryptoreklama? J. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 9 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Podobne albo właśnie te są w poZnanskim art-rodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtz 25 Opublikowano 9 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Podobne albo właśnie te są w poZnanskim art-rodzieMogą być bo z tego co pamiętam Pan Robert mieszka w Poznaniu właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 9 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 z opisu piszą że sami je wykonują na wzór błystek Magdziarzaartykuł o nieżyjącym już autorze http://www.wedkarz.pl/wp-webapp/article/1900 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtz 25 Opublikowano 9 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 z opisu piszą że sami je wykonują na wzór błystek Magdziarzaartykuł o nieżyjącym już autorze http://www.wedkarz.pl/wp-webapp/article/1900To nie są te przynęty których szukam. Czekam teraz na odpowiedz od Pana Roberta. Temat zalozylem poniewaz chcialem zapytac czy ktos nie ma innego źródła oprucz samego twórcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Tak jak napisali koledzy powyżej, pytaj w Art-Rod, sam oglądałem, mają w ofercie przynęty TR!http://spinningshop.pl/ PS. Pan Robert jest teraz chyba dość zajęty, więc na odpowiedź możesz chwilę poczekać... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtz 25 Opublikowano 10 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 (edytowane) Tak jak napisali koledzy powyżej, pytaj w Art-Rod, sam oglądałem, mają w ofercie przynęty TR!http://spinningshop.pl/ PS. Pan Robert jest teraz chyba dość zajęty, więc na odpowiedź możesz chwilę poczekać...Nie widze ich w tym sklepie, ale napisze do nich może mają. Te co są w sklepie to nie są błystki TR. Na każdej błystce robionej przez Pana Roberta jest wybity jego znak. Edytowane 10 Listopada 2014 przez mtz 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 No na stronie nie ma :-)Najlepiej zadzwonić i pytać, akurat aktualna strona www nie jest najmocniejszą stroną Art-Rod Poza tym wszystko u nich w jak najlepszym porządku...Dziś się raczej nie dodzwonisz, prawdopodobnie zrobili sobie długi weekend, w końcu też muszą kiedyś połowić, i ja to rozumiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtz 25 Opublikowano 10 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Normalka, ale sprawa nie pili i tak wkoncu znajde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi