tomaszpachalski Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 mam C3000hg i nie zdzierżyłem, więc wysłałem forumowemu koledze do smarowania i podmiany łożysk tu i tam na ezo Wg niego nic się nie zmieniło według mnie jest dużo lepiej Być może to tylko moja "bańka", ale w tej chwili jest lux 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Po paru wyjazdach zaczal krecic sporo lzej nie wiem czy to przyzwyczajenie czy rzeczywiscie tak jest smary sie rozprowadzily itp . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyotreq Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Po paru wyjazdach zaczal krecic sporo lzej nie wiem czy to przyzwyczajenie czy rzeczywiscie tak jest smary sie rozprowadzily itp .Mogę potwierdzić, rzeczywiscie pare wyjazdów i kręci dużo lepiej niż na początku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 6 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 czas leci kręcioły trochę popracowały,Macie jakieś uwagi po roku/dwóch użytkowania NASCI?mam ninja 2500 i mam jej trochę dość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koruss89 Opublikowano 12 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 Czy macie problem z nie wpadajaca plecionka na rolke prowadzaca ? Mi za kazdym razem blokuje sie o oprawe rolki nie przeskakuje na rolke . Schimano nasci 2500 plytka szpula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 12 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 Miałem nasci i nie mogłem się do niego doczepić ot tak poprawny kołowrotek w dobrej cenie w stosunku do jakości. Nie miałem powyższego problemu z rolką.Sprzedałem bo był za delikatny do tego co potrzebowałem czyli cięższych przynęt a szkoda było zajeżdżać dobry młynek. Na polu bitwy daiwa shimano dalej wg. mnie wygrywa shimano jeśli chodzi o budżetowe kołowrotki choć daiwa gryzie po pietach już. W klasie premium tylko shimano i daleko nic potem daiwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 22 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 Czołem.Użytkuje ktoś Shimano Nasci C 2000 FB HGS ?Ile tam pletki wejdzie pe 0.6 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander97 Opublikowano 23 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 Kupiłem nasci c3000 do lekkiego sandaczowania z łodzi, na sucho bajka, ciekawe jak będzie później...... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steril Opublikowano 11 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 Panowie proszę o pomoc-jaka jest różnica między nasci 2500 a 3000? Doczytałem, że tylko w wielkości korbki-czy to prawda? Szukam czegoś zamiennego do leciwego już twinpowera 2500fb z Malezji i zastanawiam się czy wziąć 2500 czy 3000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZM Opublikowano 11 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 Korbki takie same. Różnice to głębokość/pojemność szpuli i knob. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steril Opublikowano 12 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leslaw Opublikowano 12 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 Nie rozumiem, po co Nasci ?.Daiwa BG mega super za male pieniadze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo1970 Opublikowano 4 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 Kupiłem Nasci 2500 do lekkiego sandaczowania. Pierwsze spostrzeżenia: naprawdę ładna, prawie maślana praca, dużo lepsza niż w nowym Zauberze 3000, mimo mniejszej ilości łożysk, a kilka Zauberów już przerobiłem. Brak wstecznego biegu, dla mnie na plus, przypadkowe włączenie wstecznego powodowało czasem drobne splątania na młynku, spokojnie można się bez tego obejść. Kolejna sprawa to wielkość body, bałem się, że 2500 Nasci będzie rażąco mały w porównaniu do wspomnianego wyżej Zaubera 3000. Nic z tych rzeczy, nie robiłem pomiarów suwmiarką, ale wizualnie to bardzo podobne wielkościowo młynki. Podsumowując to jestem pozytywnie zaskoczony, dobrze spasowany kołowrotek w cenie 350 zł, zobaczymy co pokaże nad wodą. Wysłane z mojego SM-G715FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartix92 Opublikowano 4 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 Czy ktoś może wie, gdzie można dostać podkładki regulujące nawój pod szpule do Nasci 3000? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciastek Opublikowano 4 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 mefistofishing.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gnat Opublikowano 10 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 Znajdę jakiś lepszy od Nasci kołowrotek w tej cenie ? Załóżmy 350 zł i rozmiar C2000S HG. Daiwa, Mitchell, Ryobi moze jeszcze coś lepszego do 350 zł ? po UL do 6g szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 11 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 Kupiłem Nasci 2500 do lekkiego sandaczowania. Pierwsze spostrzeżenia: naprawdę ładna, prawie maślana praca, dużo lepsza niż w nowym Zauberze 3000, mimo mniejszej ilości łożysk, a kilka Zauberów już przerobiłem. Brak wstecznego biegu, dla mnie na plus, przypadkowe włączenie wstecznego powodowało czasem drobne splątania na młynku, spokojnie można się bez tego obejść. Kolejna sprawa to wielkość body, bałem się, że 2500 Nasci będzie rażąco mały w porównaniu do wspomnianego wyżej Zaubera 3000. Nic z tych rzeczy, nie robiłem pomiarów suwmiarką, ale wizualnie to bardzo podobne wielkościowo młynki. Podsumowując to jestem pozytywnie zaskoczony, dobrze spasowany kołowrotek w cenie 350 zł, zobaczymy co pokaże nad wodą. Wysłane z mojego SM-G715FN przy użyciu Tapatalkaporównanie do Zauberów to jakieś ogólne nieporozumienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 14 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 Znajdę jakiś lepszy od Nasci kołowrotek w tej cenie ? Załóżmy 350 zł i rozmiar C2000S HG. Daiwa, Mitchell, Ryobi moze jeszcze coś lepszego do 350 zł ? po UL do 6g szukamUżywane soare BB poszukaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo1970 Opublikowano 14 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 (edytowane) porównanie do Zauberów to jakieś ogólne nieporozumienie.Możesz uzasadnić swoją tezę. porównanie do Zauberów to jakieś ogólne nieporozumienie.Bardzo rzeczowa wypowiedź, wiele wnosi do wątku, czuć nosem znawcę. Edytowane 5 Stycznia 2021 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Ktoś kojarzy kiedy będzie w sprzedaży Nasci 4000FC ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 1 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 Ktoś kojarzy kiedy będzie w sprzedaży Nasci 4000FC ? Gdzieś w postach Shimano na Fb przewijał się wrzesień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 22 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2021 (edytowane) Kupiłem Nasci 4000FC. Na sucho, oraz podczas nawijania plecionki pracuje zaskakująco dobrze. Może nawet lepiej od Daiwy Frams 4000 LT ale być może to ze względu na niższe przełożenie Shimano. Jeśli podczas użytkownika będzie co najmniej tak dobrze jak na sucho to będzie moim zdaniem hit w tej kategorii cenowej. Edytowane 22 Października 2021 przez spinspektor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinn Opublikowano 22 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2021 Gdzie kupywałeś te 4000fc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 24 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 (edytowane) Znalazłem tylko 1 szt w Polsce. Kupione na Allegro sprzedawca Abelo. Wczoraj testowałem. Kołowrotek pracuje bardzo ładnie natomiast wyczuwalne są stuki puki w skrajnych położeniach szpuli. Da się coś z tym zrobić , czy po prostu te typy tak mają? Edytowane 24 Października 2021 przez spinspektor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 24 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 Może dlatego był to ostatni dostępny model który w końcu sprzedawca Abelo komuś opchnął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi