Kokosz Opublikowano 9 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października (edytowane) Czolem, czy ktos sue orientate czy da sie gdzies kupic nowe Nasci FD 4000? Nigdzie nie moge znaleźć...Wydaje się, ż w tym sklepie jest dostępny:https://infinitycarp.pl/produkt/shimano-kolowrotek-nasci-fd-4000/?srsltid=AfmBOoqC45DGq6ycFc654cKkwtef7JcodTeASt3LrXzTVOlwiC0p4Iyo Edytowane 9 Października przez Kokosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valo Opublikowano 9 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października ich nawet w Japonii jeszcze nie ma, trzeba poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mestre16 Opublikowano 10 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października ich nawet w Japonii jeszcze nie ma, trzeba poczekać.Sezon mi sie skonczy ???????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obserwator86 Opublikowano 10 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października Ja bym raczej kupił obecną generację póki jeszcze jest... Zwlekałem z Ultegrą, wyszła nowa i żałuję, że nie kupiłem poprzedniej. To samo ze Stradiciem. Wszystkie "nowe" Shimano mają tą samą przypadłość - ewidentne luzy, w tym wyczuwalny już w sklepie luz na rotorze. Absurdalne zbijanie wagi zaowocowało jakimś nowym tworzywem, które ewidentnie jest gorzej spasowane choć teoretycznie sztywniejsze. Stuki stały się teraz normą. Dla porównania - mam Saharę sprzed kilku lat, budżetowy kręciołek. Łowiła na Wiśle, łowiła belony itd. Jest w lepszym stanie (spasowanie) niż współczesne sklepowe. Widząc co się dzieje kupiłem właśnie Nasci z poprzedniej generacji póki jeszcze się jakieś ostały. Teraz chyba Daiwę BG dokupię na zapas, bo widząc co się dzieje z nowymi z serii BG MQ po prostu wymiękam... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valo Opublikowano 10 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października Sezon mi sie skonczy ????????????To juz musisz pisać zażalenie do Shimano i dystrybutorów nie pomogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi