meme174 Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 erka porządna jest ... ja sie w niej zakochałem i musialem sobie sprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Michale rzuć palenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 23 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 meme174 "erka porządna jest ... ja sie w niej zakochałem i musiałem sobie sprawić " Ale ta "R" zabija....i niedługo zżółknie od tytoniu .... . Życzę zdrówka Michale. No , to nas rozbawiłeś na koniec. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 MI tam Babcia powtarzała zawsze ze na cos trzeba umrzec - żeby nie było moje są grube 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Ale mentolowe!...dzieci już masz? bo wiesz co mówią o mentolowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 (edytowane) Psa mam Zreszta co w tcyh czasach nie szkodzi - woda brudna, w powietrzu smog, mc donald pasi, kfc zly, burger king nie modny. Chodzic na joge pic zielone gówienka z warzyw owoców o smaku fekalii - bo zdrowe. Pół roku temu uslyszalem - Ty palisz ?!! przeciez to nie modne odpowiedzialem krótko że ta całą mode na w ***** Wole pozwolic sobie na chwile zapomnienia i co jakis czas zapalic Wiec panowie nie dajmy sie zwariować Edytowane 24 Listopada 2014 przez meme174 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Co jakiś czas? Chyba co 2-3 okonie Kurcze, z tego wszystkiego nie porzucałem tym nowym nabytkiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Dobra dobra - co jakieś okonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 erka porządna jest ... ja sie w niej zakochałem i musialem sobie sprawić Roztkliwilem sie jak na nia patrze;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Oj tam aj tam - dam porzucac z niej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Oj tam aj tam - dam porzucac z niej Sam sobie wezmę, a co 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Zajebista miałem i pozbyłem się .Teraz Maniek się tym bawi Tylko nie wiem czego taki entuzjazm .Przecie 100 SHLA Bije R-kę na łeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 (edytowane) No nieee, proszę cie Tomku!!!??? Edytowane 28 Listopada 2014 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Oj tam aj tam - dam porzucac z niej I będziemy mogli porównać osiągi na fabrycznej i lekkiej szpulce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Zajebista miałem i pozbyłem się .Teraz Maniek się tym bawi Tylko nie wiem czego taki entuzjazm .Przecie 100 SHLA Bije R-kę na łeb Czym bije ? Mi tam wszystko z literka R na końcu jest najlepsze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Czym bije ? Mi tam wszystko z literka R na końcu jest najlepsze KongeR? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Kwestia gustu dla mnie 100 jest po pierwsze lepiej wykonana po drugie lepiej mi leży w łapie.Właściwości rzutowe prawie identyczne Dlatego pozbyłem się R-ki która pachniała mi plastikiem Chociaż Maniek chwali R.Jak pisałem kwestia gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 ..."pozbyłem się R-ki która pachniała mi plastikiem :)"...??? chyba mam jakąś inną wersję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Robert to jest tylko moje subiektywne odczucie.R-ka mi nie podeszła i nic nie zmieni mojego zdania Robert ..."pozbyłem się R-ki która pachniała mi plastikiem [/size] :)"...??? chyba mam jakąś inną wersję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 KongeR? A jak Mialem kiedys equsa maxim - swietny kijek Kwestia gustu dla mnie 100 jest po pierwsze lepiej wykonana po drugie lepiej mi leży w łapie.Właściwości rzutowe prawie identyczne Dlatego pozbyłem się R-ki która pachniała mi plastikiem Chociaż Maniek chwali R.Jak pisałem kwestia gustuCo do multika no jak kazdy woli - choć pól świata piało nad r i jej spasowaniem - tym bardziej ze 100 shla to z rynku amerykanskiego jest Ale kazdy ma swoje preferencje i gusta a o tym sie nie dyskutuje. Tylko pytanko były jakies inne zillony niz setki ? oprócz costala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 (edytowane) Robert to jest tylko moje subiektywne odczucie.R-ka mi nie podeszła i nic nie zmieni mojego zdania Rozumiem to i nie polemizuję Edytowane 29 Listopada 2014 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Kwestia gustu dla mnie 100 jest po pierwsze lepiej wykonana po drugie lepiej mi leży w łapie.Właściwości rzutowe prawie identyczne Dlatego pozbyłem się R-ki która pachniała mi plastikiem Chociaż Maniek chwali R.Jak pisałem kwestia gustu A mi tam bardzo podeszła eRka nawet częściej jest ze mną na rybkach niż dotychczas uwielbiana przezemnie mała Ryoga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonis Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 (edytowane) Witam. Bierz wersję 100SHLA nawet jest taka na allegro..Przełożenie 7,2 , ładny i dużo tańszy od shla.. Te nowsze ziliony wyglądają tak jakoś plastikowo ( też się zastanawiałem).. Ja mam wersje 100hla i śmiga z główkami od 6gr + przynęta na standardowej szpulce ( oczywiście zależy od wiatru ). Teraz kupiłem szpulkę tuningową, ale testować będę w maju .. Mam też od razu pytanie żeby nie zakładać nowego wątku .. Czy ktoś spotkał się z multikami daiwa "T3 1016HL" i SPARTAN 150 HL ? Edytowane 13 Grudnia 2014 przez darkonis 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi