OloPe Opublikowano 26 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 2:43 minuta to dla mnie kwintesencja pracy wędki :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaverikZagan Opublikowano 26 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Zapewniam że tak właśnie pracuję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łowię-bo-lubię Opublikowano 26 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Kurcze Panowie... coraz bardziej mi się ten "G" podoba Przez Wasze filmiki i "zapewnienia" to człowiek z torbami pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaverikZagan Opublikowano 26 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Jestem w trakcie obróbki filmu z wyjazdu więc jak poskładam i będzie co pokazać to wrzucę, niestety ryby też mają do siebie to że jak kamera zostaje włączona z automatu przestają żerować ale sama prezentacja muchy podanie i rzucanie jest również ciekawe i mega przyjemne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 26 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Nigdy wcześniej na Scotty nie patrzyłem to nie wiem, to zatem czy na jakieś promocje za oceanem można liczyć? Widywaliście takowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łowię-bo-lubię Opublikowano 26 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Trzeba szukać Tu jest np. jedna sztuka na hamerykańskim jebaju... nowy, tylko kartoniku nie ma:https://www.ebay.com/itm/Scott-GS-G-Series-885-4-88-5-wt-4pc-Fly-Rod-Streams-of-Dreams-Trade-In/263957463537?hash=item3d751741f1:g:P00AAOSw38VbqlAN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łowię-bo-lubię Opublikowano 26 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Tu w angielskim sklepie promocja na kilka modeli:https://www.uttings.co.uk/c944-fly-rods/brand=scott/Ogólnie sklep polecam, wiele razy kupowałem. Obsługa klienta wzorowa. Dostawa w ciągu dwóch dni na adres w UK. Do Polski 5 dni, wysyłka za 22GBP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mack Opublikowano 26 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Tu jest jeden, jakby ktoś chciał ... http://flyfishing.pl/komis/msg.php?id=108243&offset=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaverikZagan Opublikowano 26 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Tylko to g2 natomiast G będzie ciężko póki co wyrwać, mogę załatwić nowego w lepszej cenie niż w pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 26 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Mam ośmiostopową piątke i jej nie zmienie. Myślę o #2. Gdzieś znalazłem Winstona WT, ale 750 $. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mack Opublikowano 26 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Tylko to g2 natomiast G będzie ciężko póki co wyrwać, mogę załatwić nowego w lepszej cenie niż w pl Myślałem że G2 jest dwa razy lepszy.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 26 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Czym się różni G2 od G? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaverikZagan Opublikowano 26 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 To są całkiem inne wędki scott g2 jest na pewno dużo szybszą wędką od serii g która jest kontynuacją starej serii która była x lat temu miała być odwzorowana praca tej kapitalnej serii do suchej muszki o większej ilości różnic można by poczytać na stronie scotta. o masz http://www.flyfishsd.com/scott-g-series-review-fly-rod-reviews/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 26 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Aha. Czyli generalnie nie ma sie co jarać tą G2 tam wnioskuje z tego co mi napisałeś. Dzięki za link ale czytał nie będę bo i tak nie zrozumiem ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaverikZagan Opublikowano 26 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Łowiłem 9' 6# G2 bardzo fajna wędka jeśli trafiła by mi się W komisie np za jakieś 1300 zł czemu nie ale nie zapłaciłbym, za nią 849 USD jeśli szukasz typowo do suchej muchy kwintesencji to zdecydowanie idźmy w stronę serii G. Wrzuć w translator tekst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 26 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 2:43 minuta to dla mnie kwintesencja pracy wędki :-) Kwestia wielkości ryby. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaverikZagan Opublikowano 27 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 I pracy wędki również 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.bednarczyk Opublikowano 4 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Ja dostałem od swojej Żony młynek Hatch 3plus zielony pod b2x #4 .... I nie powiem, zestaw zacny tworzą...tak więc nie jest tak źle Cóż za wspaniała kobieta !!! Moja najpiękniejsza i uwielbiana Dorcia nigdy na to nie wpadła, choć tolerancji na moje wybryki zakupowe odmówić jej nie można. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Dmyszewicz Opublikowano 4 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 To znaczy kija za 3 - 4 k można kupić i żadna żona nic nie powie, pod jednym warunkiem, że w podobnym czasie, wyda się na każdego domownika podobną kwotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 5 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 Cóż za wspaniała kobieta !!! Moja najpiękniejsza i uwielbiana Dorcia nigdy na to nie wpadła, choć tolerancji na moje wybryki zakupowe odmówić jej nie można. Mojej też tolerancji na moje wybryki zakupowe odmówić nie można, aczkolwiek nie o wszystkich mówię 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATIQUES Opublikowano 5 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 Witam przez przypadek wpadł w moje ręce Thomas Horizon 2;) 9 stóp klasa 3?? po rozpakowaniu i oglądnieciu kija no jakość wykonania Thomasa rzuca na kolana:) Piękny:) Ale...na trójkę to on nie za bardzo, mocny mięsisty blank nie z tych papierowych, wagowo też nie za lekki, Ale czas na testy założyłem że jest to mocna trójka to sparowałem ją z lamsonem i linką royal Wullf tt w 4 klasie i nad wode, no kij pracował przepięknie wąskie pętle no sam rzucał:)Udało mi się złowic kilka przyzwoitych rybek na przypon 0,10 i zero zerwań. Na koniec jechał ze mną z folią na rękojeśći wrócił bez:) polecam 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łowię-bo-lubię Opublikowano 5 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 Gratuluje zakupu [emoji106] Piękny kijaszek[emoji4] Sam powoli zaczynam rozglądać się za jakąś „trójeczką”[emoji4] Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATIQUES Opublikowano 5 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 (edytowane) Dzięki świetny kijek szybki, nie jest za lekki jak to thomas ale o dziwo nie męczy ręki:) duża konkurencja dla mojego Winstona WT, długo się waham który zabrać nad wode:) a niedługo testy z linkami w klasie kija:) Edytowane 5 Października 2018 przez MATIQUES 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 5 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 . Na koniec jechał ze mną z folią na rękojeśći wrócił bez:) polecamNajlepsza rekomendacja! :)Zerwać folię to trochę jak...no dobra, bastuję Mamy coraz szersze grono udostępniających swe doświadczenia, wstawiających zdjęcia i omawiających najważniejsze cechy wędzisk. To świetnie, nic nie zastąpi opinii kolegi którego znamy i wiemy, że czuje "co i jak".No i dziękuję za brak OT, co czyni naszą bazę czytelną i w miarę poręczną.Pozdrawiam Paweł 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 7 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 Panowie, takie sprawy załatwiamy na PW. Wszystkie wpisy nie na temat poukrywałem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi