Marszal Opublikowano 5 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Hardy Duchess produkowany jest w Anglii. Podobnie Marquis. Obydwa rodzą się w Alnwick. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest-Natura Opublikowano 5 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 (edytowane) Witam.Panowie ... pytkowi chodzi o koło za stówkę, a szanowne towarzystwo zaczyna swoją mantrę o rzeczach 5 do 20 razy droższych i jak zwykle najlepszych ... dajcie se czasem trochę luzu z tym narzucaniem się z własnymi sprzętowymi zboczeniami ... Pozdrawiam. Edytowane 5 Grudnia 2017 przez Forest-Natura 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marszal Opublikowano 5 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 (edytowane) @Daniel 131, kołowrotek o masie 140 g na pusto do kijka ośmiostopowego w 4 klasie to trochę ciężko. Po nawinięciu podkładu i lini jego masa osiągnie 170 g, a przy tej długości kijka to zestaw według mnie leciał będzie "na dupę". Może jednak coś lżejszego potrzebujesz? Edytowane 5 Grudnia 2017 przez Marszal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dany7676 Opublikowano 23 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 Proszę o poradę doświadczonych muszkarzy. Chcę sobie kupić kołowrotek do suchej, mokrej i nimfy do kija #4 i #5. Jaki polecacie w cenie do 450, w ostateczności do 500. Myślałem o Traper Spider lub Elite, Orvis New Clearwater, jakiś Stream, Vision?Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ricco Opublikowano 24 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 Jak nie drogi i dobry polecam MIKADO KOŁOWROTEK MUCHOWY GRAYLING #4/5 do 230 złVision Kalu cena około 500 zł Miałem i polecam. I waga gdzieś 120gPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi