Rheinangler Opublikowano 9 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 (edytowane) W poszukiwaniu żyłki fluo na zimowe sandacze natknąłem się na tę właśnie żyłkę, niesety oprócz marketingowego bełkotu niewiele znalazlem stąd pytanie,- łowił już nią ktoś? Interesują mnie grubości 0,22 - 0,26. Edytowane 9 Listopada 2014 przez Rheinangler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 9 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Arek probowales GRUBSZEGO NANOFILA ZASTOSOWAC ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 9 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 U mnie nanofil odpada,- po kilku przeciągnięciach w pobliżu dna (dno jest w 100% kamienne) można odciąć od 1 do 2 m w zależności od głębokości i odległości rzutu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi