Sobol Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Jak w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Pytanie fragmentaryczne bym powiedzial ale moge podpowiedziec, ze z blachy mosieznej. Jakiej grubosci to juz zalezy...Byl taki przepis, ze najmniejsze skrzydelka robi sie z cienszej, a im wieksze tym z grubszej.Pamietam, ze jak sie bawilem to zaczynalem gdzies od 0,5mm. Najbradziej uniwersalna byla 0,8. Grubosc moze tez zalezec od rodzaju skrzydelka. Podam dla porzadku, bo to przyneta bedaca zdecydowanie w odwrocie: typ long - ksztalt liscia wierzby, typ comet - troche szerszy, typ aglia - zdecydowanie zaokraglony, typ colorado - skrzydelko niemal w kolowym ksztalcie.Opor w wodzie stawiaja najmniejsy - long, najwiekszy - colorado. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 A może ktoś ma dostęp do blachy/taśmy miedzianej/mosiężnej ale srebrzonej tak aby robić tzw. przecierki. Czym najlepiej wycinać skrzydełka z blachy/taśmy ? Może da się łatwo skonstruować formę ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Opublikowano 9 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Dzięki. Mosiądz to jest to. Może masz dobry patęcik na zrobienie strzemiączka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeqs Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Witam,Gdyby jednak nie chciało Wam się samemu robić skrzydłek to można skorzystać z półproduktów do robienia obrotówek: http://lurepartsonline.com/cart.html (dawniej www.staminainc.com) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mi106 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Jak potrzebujesz paletek to zapraszam do mnie...zajmuję sie produkcją ręcznie robionych blaszek i posiadam w ofercie kilkanaście rodzaji paletek...mam też paletki w kolorzeprzecierki no i strzemiączka....tel. 509 066 408 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Opublikowano 11 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 mi106 Zobacz na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 mi106 a może jakieś fotki pokażesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mi106 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 to zdjęcia moich przykładowych blaszek...kolory paletek....rodzaje oraz kilka chwostów z piór i chenilli sa też wahadłówki i woblery jakby kogoś coś interesowało to zapraszam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Bardzo ładne!! Jak kręcą się tak jak wyglądają...... <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi