Locutus85 Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 (edytowane) Witam trafil mi sie ostatnio spin do 15g wyrzutu, uzbrojony jest on jednak w dwustopkowe przelotki (poza 4 ostatnimi ). Kijek jest dobrze wywazony, jednak troche odstraszaja mnie te dwustopkowe przelotki. Nie jest to wklejanka i kij ma fajna akcje. Edytowane 10 Listopada 2014 przez Locutus85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Nie boj sie nie gryza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Naście lat temu taki był trend.Mam taką Daiwę (240,do 1OZ). Super się nią łowi w małychpstrągowych siurkach.Przelotki Fuji SIC,pierwsza dwustopkowa.Zarówno ramki jak i pierścienie do dziś w znakomitej formie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi