DelTor0 Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Pewnie jak wszędzie na świecie, ale chyba sam przyznasz, że w UK znacznie więcej wędkarzy stosuje C@R niż w Polsce Bez dwoch zdan W PL C&R ciagle w powijakach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smasher Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Witam,znalazłem kiedyś na partalu "taaaka ryba" filmy pod tytułem "Głowacica" i "Puchar Głowatki" gdzie są pokazane hole tej pięknej ryby. Mieszkam w Bawarii i ta ryba też występuje w niektórych rzekach ale jak ją ktoś złowi to jest pokazany w lokalnych gazetach. W Polsce jest jej chyba dużo jak są łowione tak do kamery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Taki materiał filmowy był nakręcony przez kilka dni lub wyjazdów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 A ryby podczepiane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 To jedna z ciekawszych ostatnio zamieszczonych relacji.Autorowi ukłony. Jako ciekawostkę dodam,że po przypadkowym i raczej mało przemyślanym zarybieniu Gwdy przed laty udało mi się złowić w ciągu 3 sezonów kilka ładnych sztuk.Teraz ślad po nich zaginął pomimo obowiązku wypuszczania tych ryb i obserwowanego ciągu tarłowego w jednym z dopływów. Co do naturalnego tarła,to fakt przystąpienia do niego nie musi skutkować obecnością narybku.Jak to w Polsce wygląda? pzdr, kardi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz1997 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Na prawdę ciekawa relacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi