mysz Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Witam Koledzy! Mam pytanie do posiadaczy aerografu H&S-ultra czy przedstawiony QUIK fix pasuje do tego modelu ? http://www.airbrushlab.pl/shop/akcesoria/419-quick-fix-do-evolution-ultry.html Z góry dziękuję za odpowiedzi.. Z pozdrowieniem Sambor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 (edytowane) Mam oba aerografy i są ze sobą kompatybilne nie wiem czy dobrze widzę ale chyba chodzi Ci o pokręcajkę jeśli tak to pasuje Edytowane 13 Listopada 2014 przez sebson 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 13 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Dokładnie o Quik fix evolution z tego co rozmawiał z chłopem ze sklepu twierdził jednak że nie pasuje brakuje kilku mm jedynie co mi doradził to przycięcie iglicy lub zakup Quika ale od infinity ale trzeba będzie uważać by nie przepchać iglicy przez duszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Sprawdzę jeszcze jutro żeby nie było wtopy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 13 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Czyli mniemam że masz tego QUIKA ? Fakt nie powiem szkoda niszczyć iglicę i wywalić setę w błoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Sprawdziłem ja mam takiego Evolution i z tą końcówką pasuje do Ultra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 14 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 w sensie końcówka od ecolution pasuje do ultry tu jest QUIK o którym mówię z filmikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi