B4rtolek Opublikowano 20 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 Heddon Tiny Torpedo. Wpisz "pencil bait" na aliexpress i będziesz miał przynęt typu walk-the-dog do wyboru do koloru i za nieduże pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 20 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 Już was kocham ponownie...po latach. Być może był to Hedon...bo jakoś dopisek torpedo mi się przypomniał...a to czasy dość odległe jednak ...bo $ był po 2zł a ja targałem wtedy wszelakie dobra na potęgę ha ha łącznie z zabawkami dla starszej córki . Jutro po południu szukania w czeluściach wyszukiwarki ciąg dalszy...no i jakie było hasło do ebay? O to jest pytanie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kebap Opublikowano 20 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 Ten maluch jest fajny na klenie : Lucky Craft Bevy Pencil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 21 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 Heddon Zara Puppy - ten walk dodżek otworzył mi wionenne bużyska u Mańka i przygodę z powierzchniowcami zarazem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość trilung Opublikowano 21 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 Już was kocham ponownie...po latach. Być może był to Hedon...bo jakoś dopisek torpedo mi się przypomniał...a to czasy dość odległe jednak ...bo $ był po 2zł a ja targałem wtedy wszelakie dobra na potęgę ha ha łącznie z zabawkami dla starszej córki . Jutro po południu szukania w czeluściach wyszukiwarki ciąg dalszy...no i jakie było hasło do ebay? O to jest pytanie....Tofik123?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 21 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 Typowy walk the dog to Salmo Maas Marauder z tym że mniejszy ma 13 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 21 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 Świetnego walk doga ma w swojej ofercie też Rapala - Skitter V . Tyle że jest chyba większy niż Twoje potrzeby - ma 10cm i coś koło 15g. Lata nieźle, prowadzi się łatwo i jest łowna. To jedna z nielicznych plastikowych przynęt, które zakładam na agrafkę bez oporów (mam generalnie awersję do wydmuszek). W zeszłym roku nakosiłem nią całkiem sporo szczupaków i nawet jakieś okonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 21 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 @trilung- całe moje skromne 12lat tutaj pod jednym nick-iem czyli @tofik@godski- mass maraudera znam,niestety szukam czegoś na klenia i bolenia,z salmo dobrze prowokował Rover.Dzięki za propozycje Panowie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kebap Opublikowano 21 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 Jackall Water Monitor i Water Moccasin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 21 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 @trilung- całe moje skromne 12lat tutaj pod jednym nick-iem czyli @tofik@godski- mass maraudera znam,niestety szukam czegoś na klenia i bolenia,z salmo dobrze prowokował Rover.Dzięki za propozycje Panowiehunter pandora bedzie dobry .sproboj sobie tez 3d pop minnnow walker polaczenie walk the doga z poppera lowi ryby obydwu gatunkow , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 21 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 Z "walk the dog" posiadam dwie przynęty. Jedna to Spro Dawg 125, a druga Sebile Bonga Minnow 125. Ten pierwszy wabik jest prosty w prowadzeniu, jak obsługa cepa i do tego bardzo lotna. Dodam jeszcze, że obydwie występują w mniejszych rozmiarach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość trilung Opublikowano 21 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 (edytowane) @trilung- całe moje skromne 12lat tutaj pod jednym nick-iem czyli @tofik@godski- mass maraudera znam,niestety szukam czegoś na klenia i bolenia,z salmo dobrze prowokował Rover.Dzięki za propozycje PanowiePodpowiadałem hasło ebay'a...Ziomek płaci kartą za browara, ekspedientka mówi:Pin?,na co ziomek: 2354! ,a cały sklep rechocze ze śmiechu... Edytowane 21 Grudnia 2019 przez trilung Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 21 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 Od siebie polecam Illex Moccasin 7cm lub większe wersje Water Monitor. Dla mnie przynęty nr 1 jeżeli chodzi o zasięg,pracę, skuteczność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 19 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Odkopię trochę temat. Czy kolor ma duże znaczenie w tych przynętach? Jakiego koloru Skitter Walk Rapali jest waszym zdaniem najskuteczniejszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 Kolor ma znaczenie marginalne. Lubię gdy na brzuszku jest czerwony akcent, bo jeśli ryba widzi w pewnych warunkach kolory na tle jasnego zwykle nieba to i tak tylko brzuszek. A i nie zawadzi jaskrawy grzbiet - łatwiej z dystansu prowadzić w kapelonach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 Kolor ma znaczenie marginalne. Lubię gdy na brzuszku jest czerwony akcent, bo jeśli ryba widzi w pewnych warunkach kolory na tle jasnego zwykle nieba to i tak tylko brzuszek. A i nie zawadzi jaskrawy grzbiet - łatwiej z dystansu prowadzić w kapelonach Dzięki za odpowiedź. Używałeś może tych Rapali Skitter Walk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 Niestety nie, moim killerem jest Skitter V a w pudle z powierzchniowcami nie ma już miejsca na nowe wynalazki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Niestety nie, moim killerem jest Skitter V a w pudle z powierzchniowcami nie ma już miejsca na nowe wynalazki Miejsca nie ma, ale z ciekawości Skitter Walka kupiłem ???? Zna może ktoś WTDogi o długości max 12 cm. a masie minimum 25 a najlepiej pod 35g? Cel szczupaki na bardzo rozległej płyciźnie gdzie liczy się odległość rzutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 nie lepiej dluzsze na szupaka ?12cm 25g to juz barylka bedzie moim zdaniem .zobacz sobie westin hollowbody .dlugosc rzutu mozesz przedluzyc przez uzyie cienkiej gladkiej pletki 8 splotowej .i troche dluzsza wedke kijkiem 240 tez wbrew obiegowej opini da sie twithowac jerkowac i prodzic powierzchniowce .oraz odleglosc rzutu przedluzy ci jakis japonczyk s systemem rzutowym .mam jakiegos megabassa wtd jr czy cos w tym stylu ktory jest tonacy ale pracuje na powierzhni ma mega zasieg . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan333 Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 (edytowane) 2 w1https://duo-international.com/products/realis-pencilpopper-148/https://duo-international.com/products/realis-pencil-130/ Edytowane 3 Marca 2020 przez bogdan333 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Salmo Maas Marauder JR (13cm/36g) jest tam troszkę dużawy, a baryłką przecież nie jest. Więc szukam czegoś co będzie chociaż nieco mniejsze a podobnie lotne. Dzięki za podpowiedzi ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi