Skocz do zawartości

Walk the dog?

siewicz

Rekomendowane odpowiedzi

Już was kocham ponownie...po latach. Być może był to Hedon...bo jakoś dopisek torpedo mi się przypomniał...a to czasy dość odległe jednak ...bo $ był po 2zł a ja targałem wtedy wszelakie dobra na potęgę ha ha łącznie z zabawkami dla starszej córki . Jutro po południu szukania w czeluściach wyszukiwarki ciąg dalszy...no i jakie było hasło do ebay? O to jest pytanie....

Już was kocham ponownie...po latach. Być może był to Hedon...bo jakoś dopisek torpedo mi się przypomniał...a to czasy dość odległe jednak ...bo $ był po 2zł a ja targałem wtedy wszelakie dobra na potęgę ha ha łącznie z zabawkami dla starszej córki . Jutro po południu szukania w czeluściach wyszukiwarki ciąg dalszy...no i jakie było hasło do ebay? O to jest pytanie....

Tofik123?!

Świetnego walk doga ma w swojej ofercie też Rapala - Skitter V . Tyle że jest chyba większy niż Twoje potrzeby - ma 10cm i coś koło 15g. Lata nieźle, prowadzi się łatwo i jest łowna. To jedna z nielicznych plastikowych przynęt, które zakładam na agrafkę bez oporów (mam generalnie awersję do wydmuszek). W zeszłym roku nakosiłem nią całkiem sporo szczupaków i nawet jakieś okonie.

@trilung- całe moje skromne 12lat tutaj pod jednym nick-iem czyli @tofik

@godski- mass maraudera znam,niestety szukam czegoś na klenia i bolenia,z salmo dobrze prowokował Rover.

Dzięki za propozycje Panowie

hunter pandora bedzie dobry .

sproboj sobie tez 3d pop minnnow walker polaczenie walk the doga z poppera lowi ryby obydwu gatunkow ,

Z "walk the dog" posiadam dwie przynęty. Jedna to Spro Dawg 125, a druga Sebile Bonga Minnow 125. Ten pierwszy wabik jest prosty w prowadzeniu, jak obsługa cepa i do tego bardzo lotna. Dodam jeszcze, że obydwie występują w mniejszych rozmiarach.

@trilung- całe moje skromne 12lat tutaj pod jednym nick-iem czyli @tofik

@godski- mass maraudera znam,niestety szukam czegoś na klenia i bolenia,z salmo dobrze prowokował Rover.

Dzięki za propozycje Panowie

Podpowiadałem hasło ebay'a...

Ziomek płaci kartą za browara, ekspedientka mówi:Pin?,na co ziomek: 2354! ,a cały sklep rechocze ze śmiechu...

Edytowane przez trilung

• 1 miesiąc temu...

Kolor ma znaczenie marginalne. Lubię gdy na brzuszku jest czerwony akcent, bo jeśli ryba widzi w pewnych warunkach kolory na tle jasnego zwykle nieba to i tak tylko brzuszek. A i nie zawadzi jaskrawy grzbiet - łatwiej z dystansu prowadzić w kapelonach ;)

Kolor ma znaczenie marginalne. Lubię gdy na brzuszku jest czerwony akcent, bo jeśli ryba widzi w pewnych warunkach kolory na tle jasnego zwykle nieba to i tak tylko brzuszek. A i nie zawadzi jaskrawy grzbiet - łatwiej z dystansu prowadzić w kapelonach ;)

Dzięki za odpowiedź. Używałeś może tych Rapali Skitter Walk?

• 2 tygodnie później...

Niestety nie, moim killerem jest Skitter V a w pudle z powierzchniowcami nie ma już miejsca na nowe wynalazki :(

Miejsca nie ma, ale z ciekawości Skitter Walka kupiłem ????

Zna może ktoś WTDogi o długości max 12 cm. a masie minimum 25 a najlepiej pod 35g?

Cel szczupaki na bardzo rozległej płyciźnie gdzie liczy się odległość rzutu.

nie lepiej dluzsze na szupaka ?

12cm  25g to juz barylka bedzie moim zdaniem .

zobacz sobie westin hollowbody .

dlugosc rzutu mozesz przedluzyc przez uzyie cienkiej gladkiej pletki 8 splotowej .

i troche dluzsza wedke kijkiem 240 tez wbrew obiegowej opini da sie twithowac jerkowac i prodzic powierzchniowce .

oraz odleglosc rzutu przedluzy ci jakis japonczyk s systemem rzutowym .

mam jakiegos megabassa wtd jr czy cos w tym stylu ktory jest tonacy ale pracuje na powierzhni ma mega zasieg .

• Like 1