Kaskader Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Poszukuję kija o długości 270-290 o akcji slow ma to być klucha o głębokim ugięciu. Kijek ma być pod mikro wobki kleniowe o wadze 1-2g. Obecnie używam SG Parabellum ul 215cm i brakuje mi te 50-60cm. Jeżeli ktoś wie o istnieniu takiego kijka to piszcie śmiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorek Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 (edytowane) Muchówki uzbrojone na spin. Wybór przeogromny A, kiedyś miałem St. Croix 2,9m Premier do 15 g. - coś co by Ci pasowało z gotowców. Edytowane 10 Listopada 2014 przez doktorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Może St. Croix z serii Panfish? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 (edytowane) . Edytowane 23 Listopada 2014 przez majatony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Do lekkich wabików "wołam" MHX St 1141. Jednak przynęt 1-2 g nie używam i kijek może być kapkę za mocny, ale ten: http://www.corona-fishing.pl/Katalog,produktow/St.Croix/St.Croix_Panfish/4,141 jest o ząbek słabszy od mojego (patrząc na parametry) - nie posiadam, i powienien być dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel13 Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Ja polecam Lamiego Certifield Pro XSH1142L 2,9m 2-10g blank może nie tani ale dla mnie wart każdej złotówki,świetnie ładuje kleniowe woblerki nawet te najmniejsze,rybek nie gubi,większych przyłowów się nie boi.Gotowa wedka wyszła leciutka i świetnie wyważona i to wykonanie,jeszcze Daniel XRods Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHIT_TLER Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Ja polecam Lamiego Certifield Pro XSH1142L 2,9m 2-10gKolega chyba o jednej eLce zapomniał XSH1142L mam i tak od 3 gr lata porządnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matpgt Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Jeżeli wystarczy 2.75 długości to team dragon 3-14 będzie super a i cenowo rozsądnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaskader Opublikowano 10 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Jeżeli wystarczy 2.75 długości to team dragon 3-14 będzie super a i cenowo rozsądniepowiem tak PFS90LMF2 bardzo mi się podoba ale kasa nie a co do TD to jest kij którego też poszukuję ale ciężko go znaleźć produkowany do 2013 w sklepach internetowych nie widzę. No w jednym jest ale cena chyba z przed 2 lat hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaskader Opublikowano 10 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Kolega chyba o jednej eLce zapomniał XSH1142L mam i tak od 3 gr lata porządnie.3 gr to u mnie na grubo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikolaj Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Lamiglas jest świetny , ale kluska to nie jest . Jeśli cena nie gra roli to coś na banku muchowym , jeśli bardziej ekonomicznie to np. wspomniany Panfish. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locutus85 Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Jeżeli wystarczy 2.75 długości to team dragon 3-14 będzie super a i cenowo rozsądnieSam go szukam, tak jak i team kongera ultra lighta 270 3-14. Jak by mial ktos namiary na nowe kije to chetnie kupie ktoregos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRON_2010 Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Kolega ma Daiwę tornado 270 cw 0 -7 gram większej kluchy nie widziałem gnie się od samego dolnika , wędka o naprawdę akcji medium . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaskader Opublikowano 10 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Ja polecam Lamiego Certifield Pro XSH1142L 2,9m 2-10g blank może nie tani ale dla mnie wart każdej złotówki,świetnie ładuje kleniowe woblerki nawet te najmniejsze,rybek nie gubi,większych przyłowów się nie boi.Gotowa wedka wyszła leciutka i świetnie wyważona i to wykonanie,jeszcze Daniel XRodsa to nie 4-14? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaskader Opublikowano 10 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Lamiglas jest świetny , ale kluska to nie jest .Jeśli cena nie gra roli to coś na banku muchowym , jeśli bardziej ekonomicznie to np. wspomniany Panfish.ten panfish to tak o ekonomicznie na allegro jest jeden ale przelotkę to chyba na bani montowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyczkasport1 Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Ten td hmm mam ale nie wydaje mi się żeby był dobry do tych najmniejszych pchełek i nie ta akcja raczej :-) jak dla mnie td idealny do wobków 2-5gr a do tych mniejszych i z małymi oporami jak smużaki itp wole brać Lucky-ego od kongera :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaskader Opublikowano 10 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 (edytowane) kurde kumpel właśnie dzisiaj oglądał tego iri lucky na sklepie i mówił, że zalatywał tandetą, i że to nie korek tylko okleina... Aczkolwiek akcję ciekawą. Co sądzicie? nie widziałem kija. Edytowane 10 Listopada 2014 przez Kaskader Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaskader Opublikowano 10 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Ten td hmm mam ale nie wydaje mi się żeby był dobry do tych najmniejszych pchełek i nie ta akcja raczej :-) jak dla mnie td idealny do wobków 2-5gr a do tych mniejszych i z małymi oporami jak smużaki itp wole brać Lucky-ego od kongera :-)właśnie tego kija też szukam do trochę większych wobków w sumie fajnie jak by się dało połączyć te 2-5 gram i te 1-2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locutus85 Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 kurde kumpel właśnie dzisiaj oglądał tego iri lucky na sklepie i mówił, że zalatywał tandetą, i że to nie korek tylko okleina... Aczkolwiek akcję ciekawą. Co sądzicie? nie widziałem kija.Teraz nawet w daiwach za 350zł masz okleine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matpgt Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 ja swoim łowiłem z plecioka 10 funtową i wobki 2.5 - 3 gramy latały niezle więc pewnie na cienkiej zyłce i z najminiejszymi wobkami nie byloby problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaskader Opublikowano 10 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 szkoda, że tak ciężko dopaść tego TDka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasku10 Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 ten TD bedzie idealny, używam, wobki 1,5 g, typu magic dorado latają baardzo zadowalająco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.synowiec-83 Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Myślę że STC TRS90LM2 sprostałby kryteriom akcji slow/moderate, dlugość też odpowiednia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaskader Opublikowano 11 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Myślę że STC TRS90LM2 sprostałby kryteriom akcji slow/moderate, dlugość też odpowiedniao widzisz!!! Dzięki bo o tym kiju nie p[omyślałem. Ciekawa propozycja Może ktoś posiada i może się wypowiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 http://jerkbait.pl/topic/14423-moje-patyki-wobi/page-16 tu masz kijek który ładuje się już od 1-1,5 grama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi