IRON_2010 Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Witam czy łowi ktoś może tytułowym kijkiem, obszukałem się w necie ale nie mogę znaleźć nic poza sklepowym bełkotem . Będę wdzięczny za opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infernal1995 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 (edytowane) Hej, ja uzywam tego kijka i jestem zadowolony. Jest bardzo leciutki i nie meczy reki. Ma cienki blank, srednica 1cm. Uzywam go do lowienia okoni i kleni. Akcja kluskowata, gnie sie caly gorny sklad. Rybki pod 50 centow to zadne wyzwanie. Rzuca sie na zadowalajace odleglosci, przynajmniej dla mnie. Wydaje mi sie, ze cw jest troche zawyzone. Laduje sie gdzies od 2-3g a max ile rzucalem to jakies 8-10g. Brania oraz praca woblera jest dobrze wyczuwalna. Rybki nie spadaja. Wedka dosyc dobrze wykonana, przynajmniej moj egzemplarz. Jedynie po jakims czasie gorna pianka na rekojesci sie troche deformuje. No i brakuje mi uchwytu na przynete. Generalnie polecam, mimo tego, ze to jaxon. Wczesniej mialem lakiego od kongera i w ogole mi nie podszedl. Gruby blank, dlugi dolnik, niewygodna rekojesc i ciezki. Edytowane 19 Grudnia 2014 przez Infernal1995 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRON_2010 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 O dzięki za info myślałem że już nikt się nie odezwie w sprawie tego kijka , wpadł mi w oko bo był w fajnych pieniążkach do zdobycia , ale na razie zniknął zobaczymy może znowu się pojawi . Mam jeszcze pytanie czy dolnik nie wystaje poza łokieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infernal1995 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Nie wystaje, jest idealnie pod lokiec. Miedzy innymi dlatego go kupilem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darks86 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Mam wersję travel, ale tam cw wynosi około 5-25g. Wędka czuła, fajnie kopie na dolnik. Ładuje się wybitnie dobrze już przy przynętach 3g, zaś góra wyznaczona jest realnie. Dość krótki dolnik sprawia, że środek ciężkości z zauberem 3000 przypada na tą gąbkę - mogliby to lepiej rozwiązać. Z kijka jestem bardziej zadowolony niż Shimano Catany, Robinsona czy Mikado. Szczerze polecam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi