Skocz do zawartości

Mikado Metalbody

kemot

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 lata później...

@kolo575, a miałeś jakiś kołowrotek Mikado?

Ciekawi mnie taka skrajna opinia...Polecasz Spro, chociaż coraz częściej się słyszy, że nowsze Blue czy Red Arci to już nie TO co kiedyś. Inna sprawa, że Mikado Nanocrystal to o ile wiem klon Ryobi - nie wiem tylko czy Zaubera czy Excia (proszę mnie poprawić jeśli się mylę). Więc ta jedno znaczna krytyka Mikado przy wychwalaniu Spro jest tutaj troszkę dziwna.

Poza tym, kołowrotki Mikado od zeszłego roku są produkowane w nowej fabryce. Miałem w łapkach nowsze modele np SCR czy Iron Reel i w tej cenie naprawdę bardzo dobrze spasowane. Czekam jeszcze na Airspace - ciekawe jak ten będzie się sprawować - wygląda kosmicznie.

Może ten Metalbody faktycznie nie specjalny, co nie znaczy, że wszystkie kołowrotki Milkado to szajs:)

Marcyś miałem właśnie Nanocrystal kupiłem go z myślą że jest to samo co Ryobi czy Redek ,no jak sobie pokręciłeś w sklepie to może jak są nowe to jakoś kręcą. Ja tu pisze o walorach użytkowych ,łowiłem tym Nanocrystal-em pół roku i był do kosza ciężka paraca luzy... Red Arca mam od 2 lat i narazie się z nim nic nie dzieje może już jak nowy nie chodzi ale jest cały czas sprawny i przyjemnie się nim łowi ,jedynie co wymieniłem łożysko w rolce.Ale jak pisałem to moja opinia z doświadczenia może trafiłem na jakis felerny model lecz wątpię bo w sieci też nie mają za dobrych opinij .I proszę nie sugeruj mi jakiś działań komercyjnych :)

Edytowane przez kolo575