kemot Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Witam, Czy któryś z kolegów ma jakieś sprawdzone informacje na temat tego kołowrotka? http://www.naryby.com.pl/?productId=1033&idCat=202 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kemot Opublikowano 16 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Nikt nic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Za ta cene kupilbym chyba cos z Shimano, Tomku.Tego kolowrotka nie znam, i jeszcze nic o nim tez nie czytalem. PozdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jar1808 Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 I jak może ktoś miał z nim do czynienia bo widzę ze dość tanio można je kupić ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo575 Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Dołóż sobie 40zł i kup Spro red arc nic lepszego nie znajdziesz w tej kasie , jak dla mnie the best z kołowrotków do 300zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jar1808 Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 (edytowane) Tego można kupić za 160 zł ! Do spro sporo brakuje! Edytowane 13 Lutego 2013 przez Jar1808 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo575 Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 (edytowane) No chyba że promocyja ,co do mikado moja opinia- niezłe wędki dziadowskie kołowrotki .Jak do 160 to Spro Passion Edytowane 13 Lutego 2013 przez kolo575 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 @kolo575, a miałeś jakiś kołowrotek Mikado? Ciekawi mnie taka skrajna opinia...Polecasz Spro, chociaż coraz częściej się słyszy, że nowsze Blue czy Red Arci to już nie TO co kiedyś. Inna sprawa, że Mikado Nanocrystal to o ile wiem klon Ryobi - nie wiem tylko czy Zaubera czy Excia (proszę mnie poprawić jeśli się mylę). Więc ta jedno znaczna krytyka Mikado przy wychwalaniu Spro jest tutaj troszkę dziwna. Poza tym, kołowrotki Mikado od zeszłego roku są produkowane w nowej fabryce. Miałem w łapkach nowsze modele np SCR czy Iron Reel i w tej cenie naprawdę bardzo dobrze spasowane. Czekam jeszcze na Airspace - ciekawe jak ten będzie się sprawować - wygląda kosmicznie. Może ten Metalbody faktycznie nie specjalny, co nie znaczy, że wszystkie kołowrotki Milkado to szajs:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo575 Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 (edytowane) Marcyś miałem właśnie Nanocrystal kupiłem go z myślą że jest to samo co Ryobi czy Redek ,no jak sobie pokręciłeś w sklepie to może jak są nowe to jakoś kręcą. Ja tu pisze o walorach użytkowych ,łowiłem tym Nanocrystal-em pół roku i był do kosza ciężka paraca luzy... Red Arca mam od 2 lat i narazie się z nim nic nie dzieje może już jak nowy nie chodzi ale jest cały czas sprawny i przyjemnie się nim łowi ,jedynie co wymieniłem łożysko w rolce.Ale jak pisałem to moja opinia z doświadczenia może trafiłem na jakis felerny model lecz wątpię bo w sieci też nie mają za dobrych opinij .I proszę nie sugeruj mi jakiś działań komercyjnych Edytowane 14 Lutego 2013 przez kolo575 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Również posiadam nano crystal. Na bieżąco mam porównanie z team dragonem (ten sam klon), oraz spro red i black arc. Mikado jest niestety na końcu tego porównania. Znacznie gorsza kultura pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 W takim razie sorry. Złe informacje. Dobrze jednak było to napisać, bo przynajmniej dowiedziałem się czegoś więcej niż : "dziadowskie kołowrotki". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi