jarecki Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Witam wszyskich forumowiczów. mam zapytanie dotyczące miejscowości prężyce i znajdującej się tam odry. chciałbym się dowiedzieć jak tam najłatwiej dojechać , na jaką rybę warto się nastawić i czy ktoś z was słyszał o takim terminie jak Prężyce-płyty. za okazałą pomoc z góry dziękuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreyk1984 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 W miejscowości preżyce za wrocławiem na pierwszym bardzo ostrym zakręcie skrecasz w prawo (na zakręcie stoi krzyż) dalej jakiś kilometr prosto i dojeżdzasz do wody. Występują tam wszystkie gatunki jakie znajdziesz w odrze ponieważ zbiornik ma połaczenie z rzeką. Przewaga sandacza nad szczupakiem, jest też sporo dużych boleni (jednego zaprezentowałem w watku Bolenie 2009) Dno bardzo urozmaicone przeważnie twarde żwirowe, głebokość srednia 4metry, ale sa i dwukrotnie głebsze doły. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarecki Opublikowano 12 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 czy jest możliwość wjechania praktycznie nad sam zbiornik czy trzeba taszczyc sprzet ze sobą !!!!!!!!! jadę na nocke i nie bardzo chciałoby mi sie marznąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Da radę wjechać pod samą wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpila Opublikowano 29 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 Witampanowie i panie pytanie czy na Prężycach można trollingować bo nie wiem czy to odra zalew czy żwirownia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adaś Niezgódka Opublikowano 1 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2022 Na Prężycach już nie można trolować.Za to można bezkarnie zap.......ć na skuterach wodnych itp.Bardzo lubię to miejsce, ale w sezonie letnim już tam nie zaglądam.Szkoda nerwów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi