Skocz do zawartości
  • 0

Kraina łosiem i bobrem płynąca – czyli SVE ‘09’ - nowy artykuł na jerkbait.pl

admin

Pytanie

Cześć,

Szwecja kojarzy sie każdemu z nas z wędkowaniem … a wędkowanie w Szwecji nieodłącznie ze szczupakiem, dużymi przynętami … oczywiście z jerkbaitami i tonami wędkarskiego kramu. Jak jest naprawdę? Zapraszamy do relacji z pobytu naszych forumowiczów w Szwecji.

Zapraszam serdecznie!

Pozdrawiam

Remek

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

jednym słowem niespecjalne, aby nie powiedzieć kicha

... wlasnie czepiasz sie

najgorsze w tym 'artykulowym czepialstwie' (nie tylko twoim sith) jest to, ze tekstow (nie tylko tego i nie tylko moich) czepiaja sie najczesciej 'uzytkownicy' o tak malym wkladzie w rozwoj tego forum, ze autorow nachodza rozne glupie mysli, naczesciej takie: po co ja sie ku.wa angazuje?!?! poswiecam wolny czas na pisanie lub robienie zdjec, tylko po to, zeby zebrac krytyke, krytyke najczesciej daleka od konstruktywnej?! ... pod nosem mam przeciez swietne lowiska ... nie lepiej pojsc na ryby?

• 0

Pitt nie przejmuj się. Takich krytyków jest w necie pod dostatkiem. Wejdzie na forum , nabazgrze coś , zaprzeczy , że klarowna woda była męna , bo ON tak sądzi mimo , że wszyscy twierdzą inaczej!!!

- Czarne jest białe , a białe jest czarne??? - może mamy kolejnego Pana Prezydenta na forum??

Mi osobiście artykularna fotorelacja sie podobała. Mało jest takich materiałów , które opisują dane zagadnienie szczegółowo z użyciem tak małej ilości słów.

I to jest moim zdaniem siła fotorelcji nad szczegółówym artykułem gdzie słowa można świetnie zastąpić zdjęciami doskonałej jakości.

Mi się podobało Pitt i proszę coś więcej. Może casting kleniowy w przyszłości?? Pomyślcie o tym Panowie.

• 0

Każdy ma prawo mieć swoje zdanie, takie i inne. Nie zawsze dostaje sie laurkę, taki lajf niestety ;) . Ale wracając do tego co piszesz Pitt :

najgorsze w tym 'artykulowym czepialstwie' (nie tylko twoim sith) jest to, ze tekstow (nie tylko tego i nie tylko moich) czepiaja sie najczesciej 'uzytkownicy' o tak malym wkladzie w rozwoj tego forum, ze autorow nachodza rozne glupie mysli, naczesciej takie: po co ja sie ku.wa angazuje?!?! poswiecam wolny czas na pisanie lub robienie zdjec, tylko po to, zeby zebrac krytyke, krytyke najczesciej daleka od konstruktywnej?! ... pod nosem mam przeciez swietne lowiska ... nie lepiej pojsc na ryby?

Niestety smutne to i prawdziwe, patrząc na to kto udziela się teraz a jeszcze np dwa lata temu widać, że większość z nas zadała sobie podobne pytanie i chyba stwierdziła że .... lepiej pójść na ryby :unsure: :unsure:

• 0

Pitt nie przejmuj się. Takich krytyków jest w necie pod dostatkiem. Wejdzie na forum , nabazgrze coś , zaprzeczy , że klarowna woda była męna , bo ON tak sądzi mimo , że wszyscy twierdzą inaczej!!!

Ha, ha - uwielbiam tego typu posty, to mnie utwierdza w pewnych przekonaniach.

Idę na ryby.

Pozdrawiam Sith.

• 0

Ha, ha - uwielbiam tego typu posty, to mnie utwierdza w pewnych przekonaniach.

Idę na ryby.

Pozdrawiam Sith.

Idz idz kolego! B) A pzniej czekamy na artykul albo fotorelacje z wyprawy. Bardzo chetnie zobacze/przeczytam o twoich doswiadczeniach.

Bo jak narazie to mnie utwierdza w pewnych przekonaniach ze mamy tu tylko malo wartosciowy spam.. :angry:

JW B)

• 0

zawsze lubiłem pismo obrazkowe,pewnie dlatego zawsze takie byki wale w pisowni <_<

ten artyk jest właśnie takim pismem obrazkowym,gdzie nietrzeba pisać dużo ,a pokazać otoczenie z jakim przyszło obcować naszym kolegom ;)

nazwał bym Go też artykiem pejzarzowym,pokazujacym troche wiecej niz tylko ryba i przynetę w jej pysku,pokazujacy otoczenie na spontana lekko od kuchni :mellow:

to tyle :mellow: ide na ryby B)

• 0

Zawsze można napisać, że artykuł po prostu się nie podoba. Kicha .... hmmm ... zgodnie z III zasadą dynamiki Newtona (jeżeli ciało A działa na ciało b pewną siłą F to ciało B działa na ciało A siłą F o tym samej wartości , kierunku ale o przeciwnym zwrocie) można się spodziewać kontrataku. Proponuję spokój i nie dawać się podpuszczać - szkoda nerwów i pary.

Miało być edukacyjnie :D

• 0

Trudno się niezgodzic ze Sławkiem, ze ''duch wyprawy schwytany został kadrem kompetentnie''.

Od siebie dodam, ze wypad może nieobfitowal w 33 ''metrówki'' (wtajemniczeni wiedza o co chodzi. Jednak wyborne towarzystwo, piękna przyroda sprawily, ze wyprawa była bardzo udana i relaksującą mimo zwrotów akcji jak u Hickok'a oraz strat w sprzęcie.

jeszcze fotki ''od kuchni''

post-780-1348914379,5534_thumb.jpg

post-780-1348914379,6074_thumb.jpg