vojtas Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 witam czy posiada ktoś z forumowiczów ten kijek ponieważ w internecie nieznalazłem żadnych informacji,wiem tylko że waży 90g,ale niewiem jaką ma akcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Posiadam niechcacy dwie sztuki, przelotki i uchwyt fuji akcja fast z ladnym ugieciem starannie wykonany jakby Kolega reflektowal to chętnie się jednego pozbede. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapa10 Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Witam a ile sobie taki jeden cenisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanekM Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Posiadam niechcacy dwie sztuki, przelotki i uchwyt fuji akcja fast z ladnym ugieciem starannie wykonany jakby Kolega reflektowal to chętnie się jednego pozbede. Przelotki Fuji? Hardloy`e jak mniemam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 (edytowane) Przelotki Fuji? Hardloy`e jak mniemam?nie wiem co to za model, na każdej od góry do dołu jest wyrazny grawerunek fuji, są czarne tyle powiem bo się na przelotkach nie znam, uchwyt fuji ten ciepły, nakrecany od spodu. Edytowane 11 Listopada 2014 przez Qowax001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanekM Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 (edytowane) No to mnie zaskoczyłeś. Jeśli czarne pierścienie, to wychodzi że minimum alconite.Osobiście lubię Kongera i uzywam Equsów. Ale tam takich rarytasów ni ma. Trzeba sobie samemu skrobać i wymieniać... Edytowane 11 Listopada 2014 przez DanekM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Czarna ramka i czarny pierścień jest, w stallion zander jig były identyczne. Na uchwycie też fuji. Kiedyś się nad tym zastanawialem Dlaczego cena jest taka a nie inna za patyk na takich komponentach ale zrobilem cos magicznego po czym przestalo mi zalezec na odpowiedzi, Na Ryby Poszedłem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gimmick Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 (edytowane) Koledzy a miał ktoś kontakt z wersją Sword Strike 244cm 8-28 lub 10-40? Chciałbym wiedzieć jakie są realne możliwości tego kija,jaka akcja oraz jak z czuciem przynęty? Pozdrawiam. Edytowane 12 Listopada 2014 przez Gimmick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 13 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Posiadam niechcacy dwie sztuki, przelotki i uchwyt fuji akcja fast z ladnym ugieciem starannie wykonany jakby Kolega reflektowal to chętnie się jednego pozbede.a jaką cene proponujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 a jaką cene proponujesz?poleciał dzisiaj do Kolegi @Czerwc za 1,3 setki z wysyłką, nie mniej jednak drugi zostawiam sobie na okonki.Tak jakby ktoś pytał to ten kij jest mocno niedoszacowany, 15g ze slimem śmiga spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bednar14 Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Mógłbyś wstawić jakieś zdjęcie z nad wody albo nawet z domu jakie ma ugięcie ten kijaszek? Ogólnie cała ta seria ciekawie się prezentuje i też myślałem żeby sobie kupić taki model na okonki albo jakiś inny A jeśli się nie mylę to te kije zostały wyprodukowane z okazji 20-lecia czy coś takiego więc może dlatego na tak dobrych komponentach kosztują tak nie wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czerwc Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Kolega z innego forum podesłał mi zdjęcie tego 3-18. http://images68.fotosik.pl/360/e208d60a41977f1d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bednar14 Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Kolega z innego forum podesłał mi zdjęcie tego 3-18. http://images68.fotosik.pl/360/e208d60a41977f1d.jpg Całkiem całkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czerwc Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 W końcu mogłem obejrzeć Stalliona 2-12 od kolegi Qowax001. Jeżeli chodzi o przelotki to są to Fuji Hardloy, gdyż ich pierścień jest bardzo ciemno szary, w innym kiju mam Alconity, których pierścień jest czarny. Przelotka Startowa to 20, a kończy się bodaj na 5. Kijek ma fajny krótki dolnik, od stopki kołowrotka (uchwyt Fuji IPS16) do końca wędki jest około 25,5 cm. Jeżeli chodzi o wykonanie i wygląd jest fajnie, kijek wygląda sympatycznie, jedynie na omotkach najmniejszych przelotek jest troszkę za dużo lakieru. Z testów na sucho wynika iż jest niedoszacowany i szybki, więcej powiem dopiero przy sprawdzeniu go nad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtz 25 Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 (edytowane) A mógłby ktoś opowiedzieć coś wiecej o "braciach" tego kijaszka - do 18 i 24g? Czy byłoby to jakieś rozwiazanie jesli chodzi o uniwersalny kijek na małą rzeke pstrągową? Edytowane 29 Listopada 2014 przez mtz25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Trochę kruche wędziska Ale poza tym są OK. Na pewno nie są to kluchy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtz 25 Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Z tą kruchością to wiadomo jak jest, jak nie bedziesz sie bardzo rozbijał to sie nie złamie sama z siebie. Trochę kruche wędziska Ale poza tym są OK. Na pewno nie są to kluchy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czerwc Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Pytałem kolegę z innego forum o tego do 18, to on używa go typowo do opadu, zresztą Kolega Qowax001 tego do 12 też używa do opadu, na pstrąga nie wiem czy nie będzie to zbyt szybki kij, bo porównując go do TD 260 5-18 to jest od niego wyraźnie szybszy, a jeżeli chodzi o zakres ciężaru wyrzutowego to według mnie podobny. Niestety to tylko dywagacje na sucho, bo niestety nad wodą go jeszcze nie miałem z powodu zakazu spinningu na moich wodach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 2 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Trochę kruche wędziska Ale poza tym są OK. Na pewno nie są to kluchy.do jakiej akcji można przyrównać ten 2-12g? fast czy x-fast? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czerwc Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Ugięcie to według mnie fast, zresztą wrzuciłem zdjęcie ugięcia tego 3-18, 2-12 ma takie samo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Fast. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misie.k Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Kijek dokładnie się nazywa Stallion nie Sword reszta się zgadza i robi bardzo dobre wrażenie, drugi mój kupiony na czuja, na sucho mi pasuje nie wiem co bedzie nad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi