PatLove Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 (edytowane) Super, dzięki. Rozumiem, że ten MB842-2 to dobry wybór, czy jeszcze jakiś inny blank, który można rozważyć do takich zastosowań? Edytowane 22 Sierpnia 2016 przez PatLove Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz88 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Mam kijek na blanku MB842-2 i z pewnością mogę polecić do takich zastosowań. Pod większe- żelastwo, wobki, gumy na lżejszych główkach będzie ok. Gdzieś kiedyś czytałem, że ktoś jeszcze polecał blank SJ783-2-MHX, ale osobiście nigdy go w łapach nie trzymałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatLove Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 SJ to juz chyba bardziej kijek sandaczowy przynajmniej z tego co sie orientuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Ja bym brał St.Croix 66mhf od Avida w górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatLove Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Ja bym brał St.Croix 66mhf od Avida w górę.To chyba nie w cenie kija na blanku MB842-2 bo tu nawet Premier jest droższy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi