tom3 Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Teraz są po 85 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rekin175 Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 To się spóźniłem. A jak oceniasz w nich polaryzacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3 Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Dobre są na pochmurne dni ,polaryzacja w miarę ok, ale do porównania miałem tylko Jaxony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rekin175 Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 A do Jaxon_ów jest zdecydowanie lepiej? Warto według Ciebie dołożyć kasę do SOLANO, miałem kiedyś SOLANO i rozpadła się po sezonie, nie wiem może trafiłem na bubla podróbek hmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3 Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Na plus dla Solano.Lepiej wykonane, lepsza polaryzacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Kupiłem takie same w promocji, tylko gdzie ten metal? Kawałek w oprawkach przy skroni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rekin175 Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 To już wszystko wiem, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 użytkuje ktoś Maui Jim ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Ja użytkuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 jakie masz soczewki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 (edytowane) jakie masz soczewki ?HT Takie zielone Edytowane 28 Października 2016 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 (edytowane) chodziło mi o materiał http://www.mauijim.com/technology#theMaterialsSection Edytowane 28 Października 2016 przez BazyL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Ja mam model Stone Crushers... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 http://www.mauijim.com/en/shop/sunglasses/rimless/stone-crushers Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 (edytowane) czyli "Polycarbon", to nie pomożesz mnie interesuje opinia o "Mauipure" Edytowane 28 Października 2016 przez BazyL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 czyli "Polycarbon", to nie pomożesz mnie interesuje opinia o "Mauipure"A no to sorry Ale okulary super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3 Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Maui Jim to wyższa liga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 ale dzięki za odzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal.Bednarkiewicz Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Ostatnio wpadły mi w oko takie okulary z soczewkami TALEX.http://www.daiwaweb.com/jp/fishing/item/glass/normal_gs/talex003/index.htmlDość popularne soczewki w JP ale nie miałem z nimi styczności a w moim optyku robią wielkie oczy... Może ktoś miał z nimi styczność bo rozważam w końcu zakup porządnych okularów i szukam opinii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Ostatnio wpadły mi w oko takie okulary z soczewkami TALEX.http://www.daiwaweb.com/jp/fishing/item/glass/normal_gs/talex003/index.htmlDość popularne soczewki w JP ale nie miałem z nimi styczności a w moim optyku robią wielkie oczy... Może ktoś miał z nimi styczność bo rozważam w końcu zakup porządnych okularów i szukam opinii Rafale, nie widzę cen tych okularów i który to stopień zaciemnienia od 1- do 4 ( jeśli się nie mylę ) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 (edytowane) cena jest na dole, katalog 32100 jenów a jak klikniesz na kółko z kolorem szkieł, to zobaczysz parametry, od 30 do 40% przepuszczalności, czyli jasne Edytowane 31 Października 2016 przez BazyL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 SMITH Optics - szklaki proszę nie patrzeć na ostrość zdjęcia (w rzeczywistości ostrość/klarowność widzenia jest genialna), bo mi jakoś AF trochę wariował przez soczewki, chodzi mi o samą polaryzację 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 SMITH Optics - szklaki proszę nie patrzeć na ostrość zdjęcia (w rzeczywistości ostrość/klarowność widzenia jest genialna), bo mi jakoś AF trochę wariował przez soczewki, chodzi mi o samą polaryzację Szkło to szkło Kamil, daje najlepsze efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 SMITH Optics - szklaki proszę nie patrzeć na ostrość zdjęcia (w rzeczywistości ostrość/klarowność widzenia jest genialna), bo mi jakoś AF trochę wariował przez soczewki, chodzi mi o samą polaryzację a.jpg b.jpg Również używam szklaków od SMITH'a. Odkąd je kupiłem nie szukam innych. Polecam niezdecydowanym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 (edytowane) Oakley też mają dobrą polaryzację, zdjęcia nie oddadzą różnicy, bo właśnie w ostrości jest ona największa (straszny back focus mam robiąc zdjęcia przez soczewki, aparat to ułom, dodatkowo czasy rzędu 1/20 i zwłaszcza w SMITH mocno poruszone) Gascan Black Iridium (10% przepuszczalności, na całodzienne pływanie po Wiśle w największej klarze) kupiłem też coś takiego na pływanie w pochmurne ciemne dni i od wiatru oraz zacienione strumyki, polaryzacja w rzeczywistości jest, ale przy przepuszczalności 75% nie ma co oczekiwać cudów, mają głównie refleksy niwelować i nie zaciemniać, ostrość w rzeczywistości przyzwoita, ale nie powala https://sublimeoptics.com/transparent-yellow-hi-contrast-replacement-lenses-for-oakley-ogas.html Edytowane 9 Listopada 2016 przez BazyL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi