godski Opublikowano 28 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2023 czemu? waham się czy tam nie kupić bo ponownie ściągać Costy z USA to ciut drogoNapisali że brak i oddali kasę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 28 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2023 (edytowane) Można ściągnąć jak ja z Francji ze sklepu Pechextreme. Wysyłają do Polski bez problemu, ale tanio też nie będzie. Tyle że jak mam płacić za Xxy za 1000 z plastikowymi szkłami to wolę szklane costy. Edytowane 28 Maja 2023 przez wujek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 28 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2023 Zerknij też na spory wybór : https://www.sportfiskeprylar.se/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 28 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2023 Janek , zamawiałeś bez mierzenia ? Zakup okularów w ciemno w tej kasie troszkę ciężki być może ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 28 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2023 czemu? waham się czy tam nie kupić bo ponownie ściągać Costy z USA to ciut drogozamówiłem drugi raz, zobaczymy co teraz sie stanie. 672 z wysyłką za Green Mirror ze szkłem 580P. Dam znać. Sporo tańsze są szare bez lustra ale to kategoria 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 28 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2023 Janek , zamawiałeś bez mierzenia ? Zakup okularów w ciemno w tej kasie troszkę ciężki być może ...Miałem już Tuna Aley tylko poliwęglan więc nie były brane w ciemno. Oprawki na mnie idealne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 28 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2023 Rozumiem . Na moją nieforemną zawsze muszę przymierzyć, co w przypadku dostępności niektórych producentów na naszym rynku bywa trudne . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bymes Opublikowano 30 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2023 zamówiłem drugi raz, zobaczymy co teraz sie stanie. 672 z wysyłką za Green Mirror ze szkłem 580P. Dam znać. Sporo tańsze są szare bez lustra ale to kategoria 3.Ja mam Slick Tide z USA , na tej podstawie wziąłem parę dni temu z Waveinn - póki co ani nie zwrócili pieniędzy ani nie wysłali - czekam a co do Costy , nie zamieniłbym na żadne inne . Jakiś mi leża i polaryzacja swietna , fakt że brałem tylko szklane a nie plastik więc odnośnie tej wersji się nie wypowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeqs Opublikowano 30 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2023 Chciałem spytać, które zabezpieczenia przed spadnięciem okularów z głowy (co może skończyć się ich utratą) stosujecie i są wygodne?Wybór akcesoriów Costa jest pod poniższym linkiem:https://www.tradeinn.com/waveinn/en/mens-clothing-accessories/costa/11190-10935/sm ewentualnie jakieś inne patenty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 31 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2023 Ja mam Slick Tide z USA , na tej podstawie wziąłem parę dni temu z Waveinn - póki co ani nie zwrócili pieniędzy ani nie wysłali - czekam a co do Costy , nie zamieniłbym na żadne inne . Jakiś mi leża i polaryzacja swietna , fakt że brałem tylko szklane a nie plastik więc odnośnie tej wersji się nie wypowiemJaki kolor brałeś? Mi Green Mirror za 670 zł dwa razy kasowali.Na Jomashop szklane w wersji mirror Pro są po 160 USD a bez Pro 130-140 USD. Pewnie cło i Vat do tego w sumie max. 30 % czyli wyjdzie jakieś 8 setek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 31 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2023 ja kupiłem z jomashop w zeszłym miesiącu, ale kolega był akurat w stanach i mi przywiózł. Wysyłka w 2 dni, także sklep mogę polecić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bymes Opublikowano 31 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2023 Jaki kolor brałeś? Mi Green Mirror za 670 zł dwa razy kasowali.Na Jomashop szklane w wersji mirror Pro są po 160 USD a bez Pro 130-140 USD. Pewnie cło i Vat do tego w sumie max. 30 % czyli wyjdzie jakieś 8 setek.Blue Mirror - 606 pln z paczką minus Vat bo wciągałem na firmę nie mam dalej potwierdzenia wysyłki, jak nie przejdzie to wezmę z tego Jomashop może przy okazji podpowiecie gdzie mogę kupić zapasowe noski? Gdzieś bliżej jak USA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 31 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2023 Blue Mirror - 606 pln z paczką minus Vat bo wciągałem na firmę nie mam dalej potwierdzenia wysyłki, jak nie przejdzie to wezmę z tego Jomashop może przy okazji podpowiecie gdzie mogę kupić zapasowe noski? Gdzieś bliżej jak USAPriv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeqs Opublikowano 1 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2023 (edytowane) W waveinn znowu promki na Costa Tuna Alley. Zamówiłem, zobaczymy czy zrealizują. Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka Edytowane 1 Lipca 2023 przez radeqs 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 2 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 W waveinn znowu promki na Costa Tuna Alley. Zamówiłem, zobaczymy czy zrealizują. Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu TapatalkaDzięki, trzecie podejście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 (edytowane) Zazdraszczam. Ja ze względu na wadę wzroku musze wydawać duzooooo kasy u dobrych producentów. Przydały by się takie z korekcja. Mam smithy highwater z korekcja ale to ingnitory. Przydały by się dobre na słońce najlepiej szklane z korekcją... Ja kupiłem korekcyjne z trzema nakładkami polaryzacyjnymi na magnes , żółte szare i brązowe Sent from my Pixel 6a using Tapatalk Edytowane 24 Sierpnia 2023 przez Robas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Porównywał ktoś Tuna Alley z Tuna Alley Pro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zapewne będzie to Ci działać tak jak powinno. Natomiast ja nie bardzo lubię tego typu oprawki. Lubię sportowy sznyt o ile mogę się tak wyrazićPozdrowka Sent from my Pixel 6a using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatLove Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 (edytowane) Up dobre pytanko, czy jest coś między taniochą ~60zł a Wileyami co jest godne uwagi? Tak, jest, np RedBull Spect. Od razu uprzedzę-nie mam nic wspólnego z tą marką ale użytkuję ich optykę od kilku lat do różnych zastosowań i jestem zadowolony. Nie jest to żaden produkt reklamowy, tylko okulary z prawdziwego zdarzenia z dobrych materiałów i moim zdaniem z bardzo dobrą polaryzacją, a co najważniejsze świetną relacją ceny do jakości. Oczywiście to nie Costa, czy Smith ale jeżeli ktoś nie chce wydawać od 600pln w górę, to serdecznie polecam.Na marginesie, gogle narciarskie z systemem magnetron-wymienne w ciągu kilku sekund szybki z polaryzacją! na magnes też mają super. Edytowane 29 Sierpnia 2023 przez PatLove Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek1 Opublikowano 10 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 Miał ktoś do czynienia z okularami Scierra Wrap Arround ? Bo szukam czegoś budżetowego , bo zaraz zgubie lub uszkodzę. A te wychodzą fajnie finansowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 12 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 Używa ktoś z Was modelu X2 albo Eagle Earth? Mocno myślę nad zakupem, ale opinii jak na lekarstwo. Obecnie posiadam Smith Wolcott i po dwóch latach trochę zmęczone są życiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 29 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2023 Fajna promocja na Costy w Vision Express. 499 zł. Polaryzacja, lustro, sprężynki w zausznikach. Plastiki, nie chciałem szklanych bo miałem i dla mnie za ciężkie. Cena jak Willeye a jakość na +. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 29 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2023 (edytowane) Fajna promocja na Costy w Vision Express. 499 zł. Polaryzacja, lustro, sprężynki w zausznikach. Plastiki, nie chciałem szklanych bo miałem i dla mnie za ciężkie. Cena jak Willeye a jakość na +.Miał być plastik a jest szkło za 499. Edytowane 29 Września 2023 przez godski 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 29 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2023 To za ciężkie czy nie? [emoji23] Sent from my Pixel 6a using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 29 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2023 To za ciężkie czy nie? [emoji23] Sent from my Pixel 6a using TapatalkI tutaj mam dylemat, odsprzedałem 2 pary tuńczyków ze względu na wagę i to że jak dla mnie ciut za małe szkła i boki mało chronione. Tu jest dużo lepiej a poza tym sprężynki w zausznikach robią robotę. Cenowo też 2-3 setki niżej. Pewnie zostaną.Jutro je z ciekawości zważę, tuńczyki to było chyba około 48 g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi