pitt Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 czytales caly watek czy tylko do 'okulary'? wszystkie informacje sa zawarte pomiedzy stronami 1 a 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 A nie jest tak, że oprócz koloru jeszcze kategoria filtra gra rolę? Od 1 do 3, gdzie 3 blokuje najwięcej światła i ta kategoria najbardziej by ciebie interesowała na mocno słoneczne dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
12maro Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Witam używa ktoś może tego modelu <http://allegro.pl/show_item.php?item=2844316391>sprzedawca twierdzi że można je nosić na korekcyjnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Wątpię. Jakieś takie małe się wydają, żeby dało rade je na korekcyjne załozyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trinited Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Witam używa ktoś może tego modelu <http://allegro.pl/show_item.php?item=2844316391>sprzedawca twierdzi że można je nosić na korekcyjnych To nie są okulary Polaroid tylko jakiś podrabiany chiński badziew. Nie kupuj tego.http://allegro.pl/show_item.php?item=2877913235 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Ostatni mój zakup to okulary Arctica S-137B fotochrom z polaryzacjąSą to uniwersalne okulary nie tylko na ryby, świetna sprawa do auta, fotochrom pomaga dostosować ilość przepuszczanego światłaW pochmurne dni mamy dobrą widoczność z polaryzacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Latem też zakupiłem Arctica ale model S-49C. Fajne okulary. Używam ich na rower, do samochodu i na ryby, a i na co dzień dobrze wyglądają.http://www.arctica.pl/p43/s-49/74/s-49c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokoko83 Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 (edytowane) panowie,gdzie mogę nabyc okulary abu gracia,jak na załączonym zdjeciu Sprawdziły mi sie wyśmienicie ale leżą teraz na dnie jeziora Edytowane 11 Marca 2013 przez lokoko83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grendziu Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Ja mam coś takiego i jestem bardzo zadowolony http://allegro.pl/okulary-polaryzacyjne-solsken-black-shadow-s22-i3079367333.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawek1 Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Ja mam coś takiego i jestem bardzo zadowolony http://allegro.pl/okulary-polaryzacyjne-solsken-black-shadow-s22-i3079367333.htmlTrochę poczytałem i znalazłem info że te okulary sprzedają też w lidl ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko86 Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Osobiście zeszły sezon używałem okularów solano i mogę je tylko odradzić, po pierwsze liche wykonanie po kilku tyg uzywania zaczęły wypadać soczewki, i to co najbardziej denerwowało to dyskomfort uzywania, który objawiał sie bólem na nosie od niewygodnych nosków oraz ciasnego sztywnego plastyku który dosłownie wgniatał sie w głowe kilku godzinne łowienie to udręka.Pozbyłem sie ich jak okradli mi auto co zmotywowało mnie do zakupu nowych wygodniejszych okularów za rozsądną cene i padło na Shimano Beastmaster, to juz inna bajka wygodne lekkie sama przyjemność i też ładnie sie prezentują, zalecam dokupienie sobie do każdych okularów pasek neoprenowy firmy arctica za 15zł naprawde robi robote. Pozdrawiam karol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Używa ktoś z kolegów polaroidów Shimano Beastmaster? Jak się spisują? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Nie wiem jak Beastmaster , ale niedawno nabyłem Stradic i jestem wniebowzięty.Trochę wnerwia ta biała rozgwiazda na nosie , ale na szczęście widzę ją tylko gdy patrzę w lustro.Mega wygodne , lekkie i nie odczuwalne.Mają też dodatkowo regulację nachylenia. http://komplettfritid.no/product/shimano-stradic-brille Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko86 Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Używa ktoś z kolegów polaroidów Shimano Beastmaster? Jak się spisują? pzdrpost wcześniej pisałem ze takowe posiadam i polecam wygodne fajnie prezentujące się okularki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 (edytowane) Solsken ma polaroidy połączone z korekcyjnymi plusami.Ponieważ ciągła zmiana na rybach z polaroidów na korekcyjne to udręka , przymierzam się do zakupu tego wynalazku.Ciekawe czy ktoś miał do czynienia z podobnym patentem? Edytowane 16 Marca 2013 przez pisarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Czy to prawda, że fotochromy nie "działają" w samochodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Jak pojedziesz cabriolet-em to czemu nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Makamba ile dales za te patrzalki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Solsken ma polaroidy połączone z korekcyjnymi plusami.Ponieważ ciągła zmiana na rybach z polaroidów na korekcyjne to udręka , przymierzam się do zakupu tego wynalazku.Ciekawe czy ktoś miał do czynienia z podobnym patentem?Mam te solskeny.Są dobre tylko za ciasne na mój czerep i mam obecnie polaroidy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trinited Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Czy to prawda, że fotochromy nie "działają" w samochodzie?Tak. Fotochrom reaguje nie na ilość światła tylko na promieniowanie UV, szyba zatrzymuje większość promieni UV dlatego fotochromy nie działają w domu/samochodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 (edytowane) Mam te solskeny.Są dobre tylko za ciasne na mój czerep i mam obecnie polaroidy.Najgorsze jest to że na tą chwilę dostępne są tylko w Suwałkach i nie mam możliwości przymiarki.Czerep mam raczej nie za duży , więc chyba zaryzykuje.Dzięki za odpowiedź.Z tego co widzę to jesteśmy rówieśnikami to i wzrok nie ten co za młodu. Edytowane 16 Marca 2013 przez pisarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Makamba ile dales za te patrzalki?35 euro.Przecenione z 60euro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 http://www.askari.pl/index.php/produkt/browning-sundown-okulary-polaryzacyjne Z potnikiem w upały super sprawa. Klenie widać jak na dłoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Przegladalem przez sekundka katalog Shimki i miło się prezentują patrzałki polaryzacyjne Shimano Speedmaster (Flotating) chciałbym wybrać między nimi a Beastmaster-ami może coś podpowiecie ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 35 euro.Przecenione z 60euro.troche jak na techno party albo jakas parade rowności, ale cena dobra, są rozjasniające i nie białe?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi