Skocz do zawartości

Okulary polaryzacyjne

admin

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące temu...

Osobiście zeszły sezon używałem okularów solano i mogę je tylko odradzić, po pierwsze liche wykonanie po kilku tyg uzywania zaczęły wypadać soczewki, i to co najbardziej denerwowało to dyskomfort uzywania, który objawiał sie bólem na nosie od niewygodnych nosków oraz ciasnego sztywnego plastyku który dosłownie wgniatał sie w głowe kilku godzinne łowienie to udręka.

Pozbyłem sie ich jak okradli mi auto co zmotywowało mnie do zakupu nowych wygodniejszych okularów za rozsądną cene i padło na Shimano Beastmaster, to juz inna bajka wygodne lekkie sama przyjemność i też ładnie sie prezentują, zalecam dokupienie sobie do każdych okularów pasek neoprenowy firmy arctica za 15zł naprawde robi robote.

Pozdrawiam karol

Nie wiem jak Beastmaster , ale niedawno nabyłem Stradic i jestem wniebowzięty.

Trochę wnerwia ta biała rozgwiazda na nosie , ale na szczęście widzę ją tylko gdy patrzę w lustro.

Mega wygodne , lekkie i nie odczuwalne.

Mają też dodatkowo regulację nachylenia.

http://komplettfritid.no/product/shimano-stradic-brille

Solsken ma polaroidy połączone z korekcyjnymi plusami.Ponieważ ciągła zmiana na rybach z polaroidów na korekcyjne to udręka , przymierzam się do zakupu tego wynalazku.Ciekawe czy ktoś miał do czynienia z podobnym patentem?

Edytowane przez pisarz

Solsken ma polaroidy połączone z korekcyjnymi plusami.Ponieważ ciągła zmiana na rybach z polaroidów na korekcyjne to udręka , przymierzam się do zakupu tego wynalazku.Ciekawe czy ktoś miał do czynienia z podobnym patentem?

Mam te solskeny.Są dobre tylko za ciasne na mój czerep i mam obecnie polaroidy.

Mam te solskeny.Są dobre tylko za ciasne na mój czerep i mam obecnie polaroidy.

Najgorsze jest to że na tą chwilę dostępne są tylko w Suwałkach i nie mam możliwości przymiarki.Czerep mam raczej nie za duży , więc chyba zaryzykuje.Dzięki za odpowiedź.Z tego co widzę to jesteśmy rówieśnikami to i wzrok nie ten co za młodu. :)

Edytowane przez pisarz