guciolucky Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Sprawdzam dziś zadanie wykonane przez moją 6 letnią córkę... 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavko Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Piękny! Ciekawe czy Pani będzie wiedziała co to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 (edytowane) Ciekawe czy pani zgadnie, co to jest na rysunku? Edyta:Oooo, dublet. Edytowane 12 Listopada 2014 przez Dagon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chub norris Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 "Mamie jest przykro, że tata ma na tym kotwiczki" 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Haha no gratuluję wyobraźni ... jak Twoje dziecko skojarzyło to z woblerem ?? :]Chyba ze wobler = ryba=kolacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Śliczne:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Pewnie na tym samym stole, na którym mama robi posiłki, tata struga wobki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Pewnie na tym samym stole, na którym mama robi posiłki, tata struga wobki. Że to niby to w ręce to hebel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Już jaki projekt w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PETEREK Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 super córcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Że to niby to w ręce to hebel?Jeśli widziała tatę jak profanuje kuchenny blat piłując lipowe listewki, to nie dziwię się skojarzeniu.Może kiedyś przeżyć szok gdy wejdzie do kuchni, a tam tatuś, ni z tego, ni z owego, kanapkę sobie robi. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Kuba, łowisz klenie na fioletowe woblery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Haha dobre :-) ja juz moją 15 msc córkę też indoktrynuję, kręci cataną 3000 aż miło. Wysyłane z mojego LG-D405 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Pewnie właśnie zaprojektowała nową sztę graficzna dla sweepera 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Wygląa na You-zuri L-Minhow 66mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Taaa ... a tata jeszcze dzidzi daje cyca do possania? Niech będzie po nowemu Mama pójdzie drew narąbać a on na zebranie koła gospodyń wiejskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 (edytowane) Dawno chyba nie widziałeś "podręczników" dla naszej młodzieży. Ja przerabiam teraz drugą klasę i na gwałt robiony program w przedszkolu, tak zwanej dawnej klasy zero, bo przecież wiek emerytalny trzeba wydłużać nie tylko od góry. Tutaj dużo zależy od nauczyciela, mój młody ma super panią przedszkolankę, nazwijmy ją "starej daty" (niefortunne w stosunku do kobiety, ale nic innego mi nie przychodzi do głowy).Dzięki temu młody zamiast wyklejać jakieś durnoty tęczowe, zajmuje się takimi rzeczami. Edytowane 13 Listopada 2014 przez Dagon 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Przyznaję - dawno, natomiast Tobie i Twojemu młodemu gratuluję przedszkolanki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajmo Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 (edytowane) Córki gratuluje, ale tata przy garach mnie rozkłada Edytowane 13 Listopada 2014 przez ajmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Dawno chyba nie widziałeś "podręczników" dla naszej młodzieży. Ja przerabiam teraz drugą klasę i na gwałt robiony program w przedszkolu, tak zwanej dawnej klasy zero, bo przecież wiek emerytalny trzeba wydłużać nie tylko od góry. Tutaj dużo zależy od nauczyciela, mój młody ma super panią przedszkolankę, nazwijmy ją "starej daty" (niefortunne w stosunku do kobiety, ale nic innego mi nie przychodzi do głowy).Dzięki temu młody zamiast wyklejać jakieś durnoty tęczowe, zajmuje się takimi rzeczami. Ze nie da sie 2x lubie, to wiec musze edytowac i raz jeszcze Lubię to 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Też mi się gęba ucieszyła gdy zobaczyłem jak się nasze przedszkolaki ładnie na tablicy orłami popisały. Szkoda, że to młodego ostatni rok, teraz nie wiadomo jak trafi z wychowawcą, a bywa różnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi