tajemniczy Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Nie dawno kupiłem sobie nowy kijek jak wyżej napisałem za 200 zł na promocji, Obecnie mam kołorotek shimano exage 4500, ale jest zacieżki do tej wędki , Co byście doradzili w zakupie nowego młynka do 300 zł z uwgdedniem aby podałał on pod szczupaczka lub bolka, używam obecnie plecionki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Hmmm... może jakiś o stałej szpuli ? Z korbka wkrecana w przekładnie i najlepiej lekki , bardzo lekki i stanowczo odradzam stelle każdy wie dlaczego pewien Kolega forumowy to już wyjaśniał. Ewentualnie jak kij trzymasz w gablocie to stella millenium ale z pojedyncza korba są nie na topie a podwójną widziałem tylko jedna godną uwagi ale już poszła w ludzi. fajne młynki są też dostępne po przeczytaniu chociażby pierwszej strony tego działu bo nawet na stronę nr 2 nie trzeba przerzucać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 (edytowane) .............. Edytowane 6 Marca 2015 przez cristovo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi