Skocz do zawartości

"dziwne" StC z allegro

Żbiku

Rekomendowane odpowiedzi

Brzmi i to jak. Jednak pewnie chodzi o to, że wędka kiedy jest reklamowana, czy kwalifikuje się do naprawy czy nie, ocenia pracownik serwisu. Jeżeli nie kwalifikuje się do naprawy, pracownik serwisu przed utylizacją ma obowiązek usunąć logo. Po utylizacji może już wylądować na Alle :)

• 1 miesiąc temu...

Witam,mam znajomego ,który posiada dwa tournamenty od owego gościa i jest z nich mega zadowolony,osobiście łowiłem tymi kijami i są super,a 2 sztuki za 7 stówek to chyba nie dużo?!

Dużo. Bo to złom który jest wycofany przez st croix . ONI SIĘ DO TEGO NIE PRZYZNAJĄ O CZYM ŚWIADCZĄ USUNIĘTE LOGO I NAZWA. Wiec Twój kolega nie łowi legendami tylko ch**j wie czym .... jak widzę wytwory na jego aukcjach to mnie słabi... nie Powinien tego nazywać st.croix....!!!!! Bo psuje marce opinie.
  • Like 2

Dużo. Bo to złom który jest wycofany przez st croix . ONI SIĘ DO TEGO NIE PRZYZNAJĄ O CZYM ŚWIADCZĄ USUNIĘTE LOGO I NAZWA. Wiec Twój kolega nie łowi legendami tylko ch**j wie czym .... jak widzę wytwory na jego aukcjach to mnie słabi... nie Powinien tego nazywać st.croix....!!!!! Bo psuje marce opinie.

Zara tam psuje...

Opinię o tych patykach, to sobie można wyrobić jak się ogląda nieprzeliczone wyprzedaże, nieprzeliczonych ilości "pogwarancyjnych" złomków...

A ten Gościu, to raczej splendoru dodaje, dowodząc, że idzie jeszcze nawet z tego coś poskładać, i że czasem taki "składak" się nie rozlatuje od samego patrzenia...

Zara tam psuje...

Opinię o tych patykach, to sobie można wyrobić jak się ogląda nieprzeliczone wyprzedaże, nieprzeliczonych ilości "pogwarancyjnych" złomków...

A ten Gościu, to raczej splendoru dodaje, dowodząc, że idzie jeszcze nawet z tego coś poskładać, i że czasem taki "składak" się nie rozlatuje od samego patrzenia...

Dziwie się marce stc ze zezwala ma takie rzeczy..

W obu firmach w jakich do tej pory pracuje/pracowałem odpady/zwroty są niszczone na pniu ... podejrzane są zamykane w kwarantannie na rok do ponownego rozpatrzenia ...

Pewnie niedlugo bedzie mozna je znalesc u nas na gieldzie :D

Zapewne nie za 350zl za sztuke ;)

Wiesz najgorsze jest ze wędki kupią też marzący o croixie których normalnie na zakup nie stać ... i uciułane pieniądze ciężko będą w to wkładane.w "to" bo powtarzam "to" nie jest Stc

• Like 1

Wiesz najgorsze jest ze wędki kupią też marzący o croixie których normalnie na zakup nie stać ... i uciułane pieniądze ciężko będą w to wkładane.w "to" bo powtarzam "to" nie jest Stc

Właśnie najgorsze jest to, iż tacy marzyciele, mają przeważnie umysły lekko przyćmione "firmom, metkom i cenom", a jak pojawia się jakaś "superhiperokazja" (głównie ekonomiczna), to następuje całkowite zaćmienie, a instynkt samozachowawczy zanika...

• Like 1

Kol Skalek -77 też miał trochę tego "zlomu "jak zaczynał , i jak pisze był zadowolony , bo i magazyn części zamiennych i materiał do przerobek , a i troche kapitalnych wklejek powstało

Ale kolega Skalek podchodził do tego inaczej. Nie brał dwóch różnych segmentów oby do siebie tylko pasowały i nie sprzedawał ich jako pełnowartościowe st.croix... sam mam od niego travela. Ale wiem z czego , na czym i kupiłem bez przelotek. Sam go uzbroilem od nowa...

No bo ze wszystkiego można zrobić coś, tylko trza wiedzieć co się robi...

Amerykańskie hotroady też często powstają "ze szmelcu" ale jest to szmelc selekcjonowany... Nikt tam wlutowanych puszek po makrelkach szpachlą i lakierkiem nie maskuje, a i ceny takich "customów-składaków" za mocno okazyjne nie bywają...

• Like 1

Zgadza się , chodziło mi o to że można z takiego kartonu "odpadów" zrobić fajne , funkcjonalne kijki , a nie składac i żenić konkretną kasiore

Ale kolega Skalek podchodził do tego inaczej. Nie brał dwóch różnych segmentów oby do siebie tylko pasowały i nie sprzedawał ich jako pełnowartościowe st.croix... sam mam od niego travela. Ale wiem z czego , na czym i kupiłem bez przelotek. Sam go uzbroilem od nowa...

Edytowane przez robas

Tak, tylko coś mi się wydaje, że ten, co sprzedaje ten "złom" to nie jest w ciemię bity. Podejrzewam, że to co dało radę sensownego zrobić (czyli np dopasować z kilku połamanych wędek 2 elementy z tych samych modeli) już zrobił i sprzedaje taki kij jako pełnowartościowy, nieuszkodzony. A to co zostało idzie na "złom" i jako "złom" jest sprzedawane ;)

Dużo. Bo to złom który jest wycofany przez st croix . ONI SIĘ DO TEGO NIE PRZYZNAJĄ O CZYM ŚWIADCZĄ USUNIĘTE LOGO I NAZWA. 

A ja miałem MHX-a bez logo a do tego napisane było koślawymi bukwami "monster zander"

I jak, łowiłem MHX-em czy nie? A na Emblemie całkiem mi się napisy pozacierały, łowie daiwa czy nie i czy mogę to sprzedać jako Daiwe?

Aaaaa, i odpowiedzi w zasadzie nie oczekuję  :P

Edytowane przez FidoAngel