zetika16 Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 To już nie powinno być sprzedawane pod marką st. Croixa bo godzi to w dobre imię marki. Dlatego usunięte są napisy bo to juz nie są ich produkty.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fugazi Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 (edytowane) " ...znakifirmowe zostały zatarte przez pracownika serwisu St.Croix"Tak jakby nie mógł tego zedrzeć byle kto! Ale pracownik serwisu brzmi dumnie. Edytowane 16 Listopada 2014 przez Fugazi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszD Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Brzmi i to jak. Jednak pewnie chodzi o to, że wędka kiedy jest reklamowana, czy kwalifikuje się do naprawy czy nie, ocenia pracownik serwisu. Jeżeli nie kwalifikuje się do naprawy, pracownik serwisu przed utylizacją ma obowiązek usunąć logo. Po utylizacji może już wylądować na Alle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turik Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Tak jakby nie mógł tego zedrzeć byle kto! Ale pracownik serwisu brzmi dumnie.a na co komuś ścierać nazwę, jak może sprzedać drożej z znakami firmy. (Kij sparowany z dwóch wędzisk Legend Elite) z których części on to zrobił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Mam kija od tego sprzedawcy i jestem mega zadowolony nie interesuje mnie to ze jest zlozony z 2 innych blankow a cenowo wyszedl jak "podly" seryjny chrust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 (edytowane) 4,5 stówki kosztuje podły seryjny chrust?Winszuję zakupu. Edytowane 16 Listopada 2014 przez Darecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Poza serwisem aukcyjnym mozna kupic sporo taniej, jak ktos ma mozliwosc odbioru osobistego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Poza serwisem aukcyjnym mozna kupic sporo taniej, jak ktos ma mozliwosc odbioru osobistego .Ja podpytałem się celowo o obniżkę, gdybym odebrał osobiście i nie było mowy. Czyżby reklama? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa1982 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Witam,mam znajomego ,który posiada dwa tournamenty od owego gościa i jest z nich mega zadowolony,osobiście łowiłem tymi kijami i są super,a 2 sztuki za 7 stówek to chyba nie dużo?! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Witam,mam znajomego ,który posiada dwa tournamenty od owego gościa i jest z nich mega zadowolony,osobiście łowiłem tymi kijami i są super,a 2 sztuki za 7 stówek to chyba nie dużo?!Dużo. Bo to złom który jest wycofany przez st croix . ONI SIĘ DO TEGO NIE PRZYZNAJĄ O CZYM ŚWIADCZĄ USUNIĘTE LOGO I NAZWA. Wiec Twój kolega nie łowi legendami tylko ch**j wie czym .... jak widzę wytwory na jego aukcjach to mnie słabi... nie Powinien tego nazywać st.croix....!!!!! Bo psuje marce opinie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Dużo. Bo to złom który jest wycofany przez st croix . ONI SIĘ DO TEGO NIE PRZYZNAJĄ O CZYM ŚWIADCZĄ USUNIĘTE LOGO I NAZWA. Wiec Twój kolega nie łowi legendami tylko ch**j wie czym .... jak widzę wytwory na jego aukcjach to mnie słabi... nie Powinien tego nazywać st.croix....!!!!! Bo psuje marce opinie.Zara tam psuje...Opinię o tych patykach, to sobie można wyrobić jak się ogląda nieprzeliczone wyprzedaże, nieprzeliczonych ilości "pogwarancyjnych" złomków... A ten Gościu, to raczej splendoru dodaje, dowodząc, że idzie jeszcze nawet z tego coś poskładać, i że czasem taki "składak" się nie rozlatuje od samego patrzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Pewnie niedlugo bedzie mozna je znalesc u nas na gieldzie Zapewne nie za 350zl za sztuke 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zara tam psuje...Opinię o tych patykach, to sobie można wyrobić jak się ogląda nieprzeliczone wyprzedaże, nieprzeliczonych ilości "pogwarancyjnych" złomków... A ten Gościu, to raczej splendoru dodaje, dowodząc, że idzie jeszcze nawet z tego coś poskładać, i że czasem taki "składak" się nie rozlatuje od samego patrzenia...Dziwie się marce stc ze zezwala ma takie rzeczy.. W obu firmach w jakich do tej pory pracuje/pracowałem odpady/zwroty są niszczone na pniu ... podejrzane są zamykane w kwarantannie na rok do ponownego rozpatrzenia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 ...Opinię o tych patykach, to sobie można wyrobić jak się ogląda nieprzeliczone wyprzedaże, nieprzeliczonych ilości "pogwarancyjnych" złomków... Gdzie te wyprzedaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Pewnie niedlugo bedzie mozna je znalesc u nas na gieldzie Zapewne nie za 350zl za sztuke Wiesz najgorsze jest ze wędki kupią też marzący o croixie których normalnie na zakup nie stać ... i uciułane pieniądze ciężko będą w to wkładane.w "to" bo powtarzam "to" nie jest Stc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 A ło:http://www.ebay.com/itm/Lot-of-Various-St-Croix-Fishing-Rods-Spinning-Casting-Rod-Building-/181613183155?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a48fd40b3http://www.ebay.com/itm/Lot-of-St-Croix-Fishing-Rods-Rage-Spinning-Casting-Rod-Building-/151515050675?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item23470032b3http://www.ebay.com/itm/Lot-of-St-Croix-Rage-Series-Fishing-Rods-Spinning-Casting-Rod-Building/181613183181?_trksid=p2047675.c100005.m1851&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D27538%26meid%3D2c9df30aa7f142f2981aa150fc08986d%26pid%3D100005%26prg%3D11353%26rk%3D2%26rkt%3D6%26sd%3D151515050675&rt=nc Akurat przypadkiem, chwilowo brak aukcji typu "full mega wielki karton" czy 100 - 200 - 300.... ale dzień, dwa i się pokażą... "Warstaty naprawcze" też muszą sobie nazbierać.No chyba, że już nie wystawiają na jebaju bo mają "stałe kontrakty" z "recyklingiem" z Polski... :lol: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Ciekawe czy na kilogramy sprzedają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Wiesz najgorsze jest ze wędki kupią też marzący o croixie których normalnie na zakup nie stać ... i uciułane pieniądze ciężko będą w to wkładane.w "to" bo powtarzam "to" nie jest StcWłaśnie najgorsze jest to, iż tacy marzyciele, mają przeważnie umysły lekko przyćmione "firmom, metkom i cenom", a jak pojawia się jakaś "superhiperokazja" (głównie ekonomiczna), to następuje całkowite zaćmienie, a instynkt samozachowawczy zanika... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Kol Skalek -77 też miał trochę tego "zlomu "jak zaczynał , i jak pisze był zadowolony , bo i magazyn części zamiennych i materiał do przerobek , a i troche kapitalnych wklejek powstało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Kol Skalek -77 też miał trochę tego "zlomu "jak zaczynał , i jak pisze był zadowolony , bo i magazyn części zamiennych i materiał do przerobek , a i troche kapitalnych wklejek powstałoAle kolega Skalek podchodził do tego inaczej. Nie brał dwóch różnych segmentów oby do siebie tylko pasowały i nie sprzedawał ich jako pełnowartościowe st.croix... sam mam od niego travela. Ale wiem z czego , na czym i kupiłem bez przelotek. Sam go uzbroilem od nowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 No bo ze wszystkiego można zrobić coś, tylko trza wiedzieć co się robi...Amerykańskie hotroady też często powstają "ze szmelcu" ale jest to szmelc selekcjonowany... Nikt tam wlutowanych puszek po makrelkach szpachlą i lakierkiem nie maskuje, a i ceny takich "customów-składaków" za mocno okazyjne nie bywają... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 (edytowane) Zgadza się , chodziło mi o to że można z takiego kartonu "odpadów" zrobić fajne , funkcjonalne kijki , a nie składac i żenić konkretną kasiore Ale kolega Skalek podchodził do tego inaczej. Nie brał dwóch różnych segmentów oby do siebie tylko pasowały i nie sprzedawał ich jako pełnowartościowe st.croix... sam mam od niego travela. Ale wiem z czego , na czym i kupiłem bez przelotek. Sam go uzbroilem od nowa... Edytowane 19 Grudnia 2014 przez robas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 19 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Tak, tylko coś mi się wydaje, że ten, co sprzedaje ten "złom" to nie jest w ciemię bity. Podejrzewam, że to co dało radę sensownego zrobić (czyli np dopasować z kilku połamanych wędek 2 elementy z tych samych modeli) już zrobił i sprzedaje taki kij jako pełnowartościowy, nieuszkodzony. A to co zostało idzie na "złom" i jako "złom" jest sprzedawane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Tak się zastanawiam dlaczego StC nie utylizuje wędek w sposób doszczętny tylko ogranicza się do usunięcia logo? Konkretną utylizację robi się tak jak w Canonie http://paradoxoff.com/mass-destruction-of-the-canon-cameras.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 (edytowane) Dużo. Bo to złom który jest wycofany przez st croix . ONI SIĘ DO TEGO NIE PRZYZNAJĄ O CZYM ŚWIADCZĄ USUNIĘTE LOGO I NAZWA. A ja miałem MHX-a bez logo a do tego napisane było koślawymi bukwami "monster zander"I jak, łowiłem MHX-em czy nie? A na Emblemie całkiem mi się napisy pozacierały, łowie daiwa czy nie i czy mogę to sprzedać jako Daiwe? Aaaaa, i odpowiedzi w zasadzie nie oczekuję Edytowane 19 Grudnia 2014 przez FidoAngel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi