zetika16 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 A ja miałem MHX-a bez logo a do tego napisane było koślawymi bukwami "monster zander"I jak, łowiłem MHX-em czy nie? A na Emblemie całkiem mi się napisy pozacierały, łowie daiwa czy nie i czy mogę to sprzedać jako Daiwe? Aaaaa, i odpowiedzi w zasadzie nie oczekuję A mhx kupiłeś jako 100 % sprawny czy złamany i odrzucony przez serwis ??? Mogłeś zarejestrować na stronie blank ?? A ten emblem to odrzut z taśmy do którego się daiwa nie przyznaje ?? Odpad poserwisowy z usuniętymi emblematami i logiem firmy ?? Myślisz kolego pojęcia towarów z uszkodzeniami na skutek użytkowania a odpadami posrewisowymi ... skoro stc usuwa znaki i widać to i jest to oczywiste to wiadomo jak do tego podchodzi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 A mhx kupiłeś jako 100 % sprawny czy złamany i odrzucony przez serwis ??? Mogłeś zarejestrować na stronie blank ??A ten emblem to odrzut z taśmy do którego się daiwa nie przyznaje ?? Odpad poserwisowy z usuniętymi emblematami i logiem firmy ?? Myślisz kolego pojęcia towarów z uszkodzeniami na skutek użytkowania a odpadami posrewisowymi ... skoro stc usuwa znaki i widać to i jest to oczywiste to wiadomo jak do tego podchodzi.Tomek niepotrzebnie się męczysz,kolega Fido mimo znaku zapytania na końcu zdania (pewnie pytanie retoryczne),nie oczekiwał odpowiedzi... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Tomek niepotrzebnie się męczysz,kolega Fido mimo znaku zapytania na końcu zdania (pewnie pytanie retoryczne),nie oczekiwał odpowiedzi... Ale mimo wszystko mu odpowiem... dla mnie jest to zwykle naciąganie ludzi... żeby nie nazwać po imieniu - robienie w ch***ja . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 "Kręcenie wędzisk" i ich sprzedaż w dużych ilościach bez zarejestrowanej działalności to też robienie w ch**a Ale o to nikt nie bije piany ale kiedyś w końcu ktoś dupnie za to bo ktoś miły kogoś podpierdzieli. To jest POLSKA panowie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 (edytowane) "Kręcenie wędzisk" i ich sprzedaż w dużych ilościach bez zarejestrowanej działalności to też robienie w ch**a Ale o to nikt nie bije piany ale kiedyś w końcu ktoś dupnie za to bo ktoś miły kogoś podpierdzieli. To jest POLSKA panowie Nie temat tu o US ... jeżeli masz jakiś problem z tym zwiazany zawsze możesz zgłosić w odpowiedniej placówce juz oni to sprawdza . Tu jest temat o dziwnych stc z allegro moralność i podatki zachowaj na inna okazję . Edytowane 19 Grudnia 2014 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilobear Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zawsze możesz poprosić o NIP, Regon i sprawdzić w Ceidg. Wysyłane z mojego LG-D405 za pomocą Tapatalk 2A taki? NIP 666-14-96-171 bo nie moge namierzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi