Witam, planuję kupić echosondę z kanady. Będę miał możliwość bo znajomy będzie w grudniu leciał do Polski. Zdecydowany byłem na Lowrance Mark 5x pro wiem, że na pewno posiadać będzie menu w języku Polskim. Jednak zastanawiam się także nad lowrance elite 5x HDI może warto dopłacić. Czy ktoś z kolegów sprowadzał w/w sondę z USA lub Kanady i orientuje się czy posiada blokadę lub jakieś zabezpieczenia które uniemożliwią używania w PL. Jak jest z menu w języku polskim. Jak jest z nowszymi sondami z gps wszystkie posiadają blokady? Pozdrawiam
Pytanie
PiotrekF
Witam, planuję kupić echosondę z kanady. Będę miał możliwość bo znajomy będzie w grudniu leciał do Polski. Zdecydowany byłem na Lowrance Mark 5x pro wiem, że na pewno posiadać będzie menu w języku Polskim. Jednak zastanawiam się także nad lowrance elite 5x HDI może warto dopłacić. Czy ktoś z kolegów sprowadzał w/w sondę z USA lub Kanady i orientuje się czy posiada blokadę lub jakieś zabezpieczenia które uniemożliwią używania w PL. Jak jest z menu w języku polskim. Jak jest z nowszymi sondami z gps wszystkie posiadają blokady? Pozdrawiam
Edytowane przez PiotrekFOdnośnik do komentarza
Top użytkownicy dla tego pytania
15
13
9
6
Popularne dni
13 Lis
14
2 Mar
12
18 Lut
11
16 Lut
9
Top użytkownicy dla tego pytania
Spider1987 15 odpowiedzi
mariuszwf 13 odpowiedzi
Paprykarz 9 odpowiedzi
ptychoo 6 odpowiedzi
Popularne dni
13 Lis 2014
14 odpowiedzi
2 Mar 2015
12 odpowiedzi
18 Lut 2015
11 odpowiedzi
16 Lut 2015
9 odpowiedzi
Popularne posty
mariuszwf
Proponuję Ci przestudiować kilka artykułów o echo na tej stronie http://www.best-sonar.pl/webpage/baza-wiedzy.html
mariuszwf
Podejrzewam że ta echosonda ( w tej cenie ) nie posiada przetwornika
mariuszwf
Temat echosond z USA często był poruszany na naszym forum Dodatkowo większość ech sprowadzanych z USA Elite7HDI i Elite5HDI ma zablokowany geofencing czyli nie można używać GPS w echu. Strona przed
Opublikowane grafiki
114 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi