Skocz do zawartości

FA czy PH czyli...

yglo

Rekomendowane odpowiedzi

Zdecydowanie jedynka i dwójka, którą można połączyć śmiało z punktem trzecim w jeden punk "warunki połowu" i niech zawiera w sobie zarówno charakterystykę zbiornika, jego otoczenia (ciurki pstrągowe) oraz możliwości jakie nam daje w obławianiu (z brzegu, z łodzi, trolling ...).

Pozostałe punkty, gdzieś tak do punktu szóstego, to już kwestie procentów w procesie decyzji. ;)

Tej zimy chcę samodzielnie uzbroić własny kijek, dobry temat do podumania. :)

Jako punkt 8 i 9 dodałbym kolejno; wybór pracowni (jeśli nie zbroimy sami) oraz  .... opinie o niej na j.pl. :lol:  ;)

Edytowane przez Dagon

To gdzie sie lokuja te mln psi i kierunki: wschod daleki i jeszcze dalszy zachod... w punktach moze okazac sie, ze to trywialnie prosty wybor :)

Odpowiedź jest prosta Zbyszku,- najpierw w nadętej reklamie i jako bumerang w reakcji szyderców  ;)

Wiedza najczesciej pojawia sie w dziale sprzedam :) kazdy musi swoje przerobic i taka to przykra prawda.

Bujo

Już tyle razy mówiłem, kosa mega petarda ooooo ta to zostaje na 100%. I co zawsze jest tak samo. 

Z autami mam to samo, jedynie stały w uczuciach jestem do mojej kobiety.

Życie jest takie krótkie,po co się ograniczać :) ? Jeśli można chociaż przez chwilę poczuć "to coś" to wręcz należy szukać przysłowiowego Graala! Kolokwialnie mówiąc..przy jednym "kiju"to i kot zdechnie ;)  :D

Te poszukiwania swietego Graala tez bywaja niebezpieczne dla naszych kieszeni poniewaz w wielu wypadkach nawet jak go znajdziemy to nie zdajemy sobie z tego sprawy i szukamy dalej by po jakims czasie dojsc do tego, iz juz go mielismy. Pol biedy jak dalej jest produkowany, gorzej jak nie idzie znalesc takiego samego. Juz raz tak mialem, na szczescie wroci niedlugo do mnie :) 

Bujo

Oczywiście , wybierając blank kierujemy się tak samo - oraz jak zwykle przy wszystkich zakupach rozsądkiem , trzeźwym , niezależnym od sezonowych emocji osądem ; uświadomioną , palącą potrzebą , wspomagając wybór również wiedzą praktyczną - a nie szeptaną propagandą czy reklamową nawałą . Bardzo ważna jest też przy wyborze renoma firmy , niemniej istotne są jej długotrwałe tradycje , handlowa uczciwość wiarygodność , a w końcu prawdziwą kwintesencją udanego zakupu jkest pochodzenie blanku .

To kropka nad i .. !!

Dlatego nie może być ono w jakikolwiek chooyowe , czyli nawet  Mao chooyowe też nie wchodzi w rachubę - to przecież jest takie proste .. :)